首页
登录
职称英语
The issue concerning who controls the Internet will be discussed [br] [original
The issue concerning who controls the Internet will be discussed [br] [original
游客
2023-11-04
53
管理
问题
The issue concerning who controls the Internet will be discussed [br]
Who controls the Internet and how richer nations should subsidize its growth in poorer countries are central issues for dividing planners a month ahead of the first U. N. summit on information technology.
More than 50 heads of states have confirmed their attendance for the Dec. 10-12 meeting in Geneva, but there’s still no agreement on what they’ll be asked to consider. Therefore government, business and civic representatives are convening Monday in the Swiss city to try to narrow differences over such controversial issues as government oversight of online media that several rounds of talks failed to overcome.
选项
A、More than 50 heads of states.
B、Government representatives.
C、Representatives of business.
D、Representatives of citizens.
答案
A
解析
题干中NOT为定位信息,故新闻中没提到的为答案。根据新闻中提到的Therefore government,business and civic representatives…over such controversial issues…可知[B]、[C]、[D]均是新闻内容,而[A]在新闻中未提到,故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3156843.html
相关试题推荐
Whycan’tthemantellthewomanwhatthepresentis?[br][originaltext]W:Id
Whycan’tthemantellthewomanwhatthepresentis?[originaltext]W:Idon’ts
WhatdoesthemansayabouttheclimateinThailand?[br][originaltext]W:Hi,
Whatwastrueofthedemonstrators?[originaltext][28C]Some150SouthKore
Intheschoolshooting,howmanyvictimsdiedonMonday?[br][originaltext]
Intheschoolshooting,howmanyvictimsdiedonMonday?[originaltext]Athi
Ofthe349forestandgrasslandfires,[br][originaltext]Scoresofforest
Ofthe349forestandgrasslandfires,[originaltext]Scoresofforestfires
TheRussianMilitarysaysitwill[originaltext]TheRussianMilitarysays[2
WhydotheItalianauthoritiesfavourthescheme?[originaltext]TheItalian
随机试题
•Readthearticlebelowaboutcruisebusiness.•Choosethebestwordorphrase
Now,morethanever,itdoesn’tmatterwhoyouarebutwhatyoulooklike.
RegrouptheeightlettersinGIANTWEBtoformtwowordssimilarinmeaning.gnaw,
CountriesRushforUpperHandinAntarcticaA)Onaglacier-filledisland
设f(x)连续且F(x)=f(x)dt,则F(x)为().A.2a B.a2f
紧急胃镜检查应在上消化道出血后A.72小时 E.出血停止
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
甲在2002年6月立下遗嘱,将其遗产的一半由其子乙继承。甲2004年8月不幸死亡
按照学习的内容,林格伦把学习分为( )A、 技能和知识的学习 B、 概念的学习
A制药公司是一家现代化企业,许多产品在市场上口碑很好,B制药公司为获取更大利润,
最新回复
(
0
)