首页
登录
职称英语
What happened to Mrs. Grey’s car one morning? [br] [originaltext] [17B]Mrs.
What happened to Mrs. Grey’s car one morning? [br] [originaltext] [17B]Mrs.
游客
2023-11-04
74
管理
问题
What happened to Mrs. Grey’s car one morning? [br]
[17B]Mrs. Grey lived in the country, but she worked in London. She always drove to the railway station in her car every morning, and left it in the station car park until she arrived back in the train in the evening. She was a careful driver, but one morning she was rather late, so she was going faster than usual when she had an accident in a narrow road not far from her home.
What happened was that another car was coming in the opposite direction, and either that one or Mrs. Grey’s car was too far in the middle of the road, or perhaps both of them were. [18C]They ran into each other and both were damaged, although not enough to stop them being driven. [l9A]Since both Mrs. Grey and the other driver, a young man, were too busy to deal with the accident at the time, Mrs. Grey suggested that they would go away in their cars, and then would come back to the scene of the accident at six o’clock that evening, and put them in exactly the same position as they were in the morning. Then they could call the police. The young man agreed happily. After they exchanged visiting cards, each drove off to carry on with their work.
When Mrs. Grey arrived at the station from London at 5:45 that evening, she got into her car, drove to the place where the accident had happened, and found [20D]the young man waiting there in his car. They put both cars in exactly the same positions as they had been in after the accident, and then Mrs. Grey called the police, using the telephone in her car, as if the accident had just happened.
选项
A、Because they were too busy to do so at that time.
B、Because Mrs. Grey didn’t want to call the police.
C、Because the young man drove away immediately.
D、Because their cars were not badly damaged.
答案
A
解析
文中提到,both Mrs.Grey and the other driver,a young man,were too busy to deal with theaccident at the time,所以两人都各自去上班了,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3156647.html
相关试题推荐
Nigeria’sNationalSecurityAdviserhasbeenfiredbecause[br][originaltext]
Nigeria’sNationalSecurityAdviserhasbeenfiredbecause[originaltext]Nig
Sevenpeoplewerearrestedbecause[br][originaltext]PoliceintheIrishR
Sevenpeoplewerearrestedbecause[originaltext]PoliceintheIrishRepubli
______senatorsvoteforthebill.[originaltext]TheUnitedStatesSenateha
Theproposalisaimingat[br][originaltext]VotersinSwitzerlandhaverej
JohnWilliams’houseismadeof[br][originaltext]Morethan40yearsago,
Whatdoesatrainingspecificationspecify?[br][originaltext]Asweknow,
Whycan’tthemantellthewomanwhatthepresentis?[br][originaltext]W:Id
Whycan’tthemantellthewomanwhatthepresentis?[br][originaltext]W:Id
随机试题
[originaltext]IsSabrinaonvacation?(A)Yes,shehadtoworkallday.(B)Yes
古人的茶道、围棋、抚琴,都以安静功课为根柢,传递出一种深长的静思意味。直到现在,如果能遇到一个自然深入的老者,看他品茶下棋,或者听他弹琴,会发现流露在外
HowmanypeoplehavefledtheirhomesinMogadishu?[br][originaltext]The
A、Five.B、Six.C、Seven.D、Eight.B本题考查时间。由句(10)可知,蒂姆认为在前六个月的恋爱青涩时期,一切都是新奇而令人兴奋的,
TheFutureIsAnotherCountry[A]Acoupleofmonthsor
Dowhatyouthinkisright,________theysay.A、howeverB、whateverC、whicheverD
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepia
东方体育文化与西方体育文化相比较,更注重() A.挑战自然 B
Peopleappreciate______withhimbecause
宜烊化的中药有A.阿胶 B.鳖甲胶 C.鹿角胶 D.牛角胶 E.龟鹿二仙
最新回复
(
0
)