首页
登录
职称英语
Bonfires can cause localized air pollution and annoy neighbours. Follow the
Bonfires can cause localized air pollution and annoy neighbours. Follow the
游客
2023-11-03
58
管理
问题
Bonfires can cause localized air pollution and annoy neighbours. Follow the bonfire guidelines to reduce nuisance to others.
There are no specific laws governing the use of bonfires although under the Environmental Protection Act(EPA)1990, a statutory nuisance includes "smoke, fumes or gases emitted from premises so as to be prejudicial to health or a nuisance". If bothered by smoke, approach your neighbour and explain the problem. You might feel awkward, but they may not be aware of the distress they are causing and it will hopefully make them more considerate in the future. If this fails, contact your local council’s environmental health department.
The National Society for Clean Air and Environmental Protection(NSCA)factsheet "Pollution, Nuisance and the Law" explains the situation in more detail. If the fire is only occasional it is unlikely to be considered a nuisance in law. Under the Highways Act 1980, anyone lighting a fire and allowing smoke to drift across a road faces a fine if it endangers traffic. Contact the police in this case.
What’s wrong with bonfires? Burning garden waste produces smoke, especially if it is damp and smouldering. Burning plastic, rubber or painted materials not only creates an unpleasant smell but also produces a range of poisonous compounds. Your bonfire will also add to the general background level of air pollution. Bonfire smoke may cause problems for asthmatics, bronchitis sufferers, people with heart conditions and children.
The smoke, smuts, and smell from bonfires are the subject of many complaints to local councils. Smoke prevents your neighbours from enjoying their gardens, opening windows or hanging washing out, and reduces visibility in the neighbourhood and on roads. Allotments near homes can cause particular problems if plot holders persistently burn waste. Fire can spread to fences or buildings and cans are a hazard when rubbish is burned. Piles of garden waste are often used as a refuge by animals, so look out for hibernating wildlife and sleeping pets.
If a bonfire is the best practicable option for disposing of garden waste, follow these guidelines from the National Society for Clean Air and Environmental Protection(NCSA)to avoid serious nuisance: 1)only burn dry material; 2)never burn household rubbish, rubber tyres, or anything containing plastic, foam or paint; 3)never use old engine oil, meths or petrol to light the fire or encourage it; 4)avoid lighting a fire in unsuitable weather conditions—smoke hangs in the air on damp, still days and in the evening; 5)if it is windy, smoke may be blown into neighbours, gardens and across roads; 6)avoid burning when air pollution in your area is high or very high-check the weather forecast, or the air quality website. [br] Which of the following statements is INCORRECT according to the passage?
选项
A、The law may not help reduce nuisance.
B、Bonfire smoke may cause problems for people with heart problems.
C、Garden waste may be used as a refuge by animals.
D、Anyone lighting a fire and allowing smoke to drift across a road may be fined if it endangers the traffic.
答案
A
解析
推理题。从文章前两段介绍与篝火相关的法律来看,法律有助于降低篝火造成的损害,所以[A]与原文内容不符。[B]、[C]、[D]分别可以在第四、五、三段找到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3155254.html
相关试题推荐
ThefollowingareinvolvedintheoperationstorescuethechildreninHonduras
TheapartmentisfurnishedwithallthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:
TheapartmentisfurnishedwithallthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:
TheapartmentisfurnishedwithallthefollowingEXCEPT[originaltext]M:Gooda
Whichofthefollowingdeterminers(限定词)canbeplacedbeforebothsingularcoun
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[br][originaltext
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[br][originaltext
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[originaltext]W:Ma
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Whatisthetoneofthepas
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Afterhisphonesuddenlybe
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00631(20097)[/img][br][originaltext]Thetrainarrivedat
CompletethesentencesbelowwithNOMORETHANTWOWORDSfromthepassage.Write
[originaltext]Formostofus,successandtheabilitytocontrolourownfa
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightoft
WashingtonIrvingwasAmerica’sfirstmanofletterstobeknowninternation
Shewassotouchedbyhisgenerositytha
用水提取甘草时,为使甘草酸提取完全,溶剂中可加入的物质是A:盐酸B:稀氨水C
某社区出现了虐待儿童现象。社会工作者小丁在介入之后,首先确定了要解决的问题即虐待
采用锤击法打预制钢筋混凝土桩,方法正确的是( )。A.桩重大于2t时,不宜采用“
发病率的分子是一定期间内某暴露人口中某病的A.新发病例数 B.现患某病的新旧病
最新回复
(
0
)