首页
登录
职称英语
Michael Schumacher got injured while he was______. [br] [originaltext] (29)T
Michael Schumacher got injured while he was______. [br] [originaltext] (29)T
游客
2023-11-02
98
管理
问题
Michael Schumacher got injured while he was______. [br]
(29)The German former Moto Racing champion Michael Schumacher is having a medical test after suffering a head injury while skiing in the French Alps. One of the France’s leading trauma specialists, who is also a close friend, has flown to the hospital in Grenoble where the former racing driver is being treated. Michael Schumacher who is an experienced skier was with his 14-year-old son when he had the accident this morning. His head hit a rock but he was wearing a helmet and emergency services were quickly at the scene. He was taken by helicopter to hospital at a nearby town of Moutiers.(30)But then later, he was transferred to the larger regional hospital in Grenoble. There is no official word about his condition.
选项
A、Michael Schumacher is now in a hospital in Moutiers.
B、Michael Schumacher is having a medical test now.
C、Michael Schumacher has a French friend who is a trauma specialist.
D、Michael Schumacher was taken to a local hospital by helicopter.
答案
A
解析
本题考查对新闻内容的理解。由句(30)可知,舒马赫受伤后,先被直升机送到附近的城镇毛梯埃斯的一所医院,后来又被转移到恪勒诺布尔一所更大的地方医院,所以目前他在格勒诺布尔的一所医院。A与新闻内容不符,故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3152154.html
相关试题推荐
Whatisthenewsitemmainlytalkingabout?[br][originaltext]TheUnitedN
MichaelSchumachergotinjuredwhilehewas______.[br][originaltext](29)T
MichaelSchumachergotinjuredwhilehewas______.[originaltext](29)TheGer
TheunemploymentrateinFebruarywas______.[br][originaltext]Thedeepdo
Whyarethebeescalled"AfricanizedHoneyBees"?[br][originaltext]These
Wecaninferfromthespeakerthat______.[br][originaltext]Today,Iwant
Wecaninferfromthespeakerthat______.[originaltext]Today,Iwanttotal
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whatisthepurposeofthisconversation?[originaltext]M:Hello.Ineedtotalk
随机试题
Onewayofpreventingfloodsmaybebymakingrain!Thismaysoundrathers
“奪”简化为“夺”,采用的简化方法是( )。A.简化偏旁 B.保留局部 C
没有满足某个预期使用要求或合理期望的要求,称为质量缺陷。
有关双端固定桥的应力分析说法错误的是()A.对水平向载荷的承受能力较
A.黏液脓血便 B.米泔水样便 C.醉酒貌 D.皮肤、巩膜黄染 E.皮肤
使用内在价值法对股票进行估值,不同现金流决定了不同的现金流贴现模式,股利贴现模式
镜子前面放有一个圆球。如图是某人站在镜前从某个角度看到的圆球和其镜像位置关系示意
许多战略联盟在开始时只有很宽泛的合作纲要,然后再在合作过程中补充具体产品、技术或
英译汉:“PHYTOSANITARYCERTIFICATE;FUMIGATI
甲、乙两家施工企业均具有施工总承包资质。两家企业组成联合体参加一铁路工程的投标,
最新回复
(
0
)