首页
登录
职称英语
How many gold miners took part in the strike in South Africa? [br] [originaltex
How many gold miners took part in the strike in South Africa? [br] [originaltex
游客
2023-11-02
85
管理
问题
How many gold miners took part in the strike in South Africa? [br]
Eighty thousand gold miners have begun a strike in South Africa. As the strike began the national union of mine workers said it would accept a 10% raise instead of their original demand of 60%.(22)The General Secretary of the National Union of Mineworkers, Erans fialeni told the BBC. that if the gold companies offered a 10% wage increase, this would be accepted and the strike would he called off. Despite this development, the main gold mining union has also issued a hard-hitting statement, saying the strike would change the gold mining landscape forever. It said it was aware of the devastating impact industrial action would have on the economy, calling it largely a white man’s economy with no benefits for poor black mine workers.
选项
A、The gold companies meeting the miners’ original demand.
B、The gold companies offering more benefits for poor black miners.
C、The gold companies improving the miners’ working conditions.
D、The gold companies offering a 10% pay rise.
答案
D
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(22)可知,南非全国矿工联盟(National Union of Mine—workers,NUM)的秘书长巴兰尼(Frans Baleni)告诉BBC,如果金矿企业为工人加薪10%,他们就会接受,罢工也将会被取消,故D为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3152150.html
相关试题推荐
Whatisthenewsitemmainlytalkingabout?[br][originaltext]TheUnitedN
Whatisthenewsitemmainlytalkingabout?[br][originaltext]TheUnitedN
TheunemploymentrateinFebruarywas______.[originaltext]Thedeepdownturn
HowmanyvehicleswillberecalledbyToyota?[originaltext]Drivingalatem
Whyarethebeescalled"AfricanizedHoneyBees"?[br][originaltext]These
Whyarethebeescalled"AfricanizedHoneyBees"?[br][originaltext]These
Whyarethebeescalled"AfricanizedHoneyBees"?[originaltext]Theseareth
Wecaninferfromthespeakerthat______.[originaltext]Today,Iwanttotal
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
随机试题
Beforejoiningthearmy,hespentalotoftimeinthevillage______hebelonge
TheDeclarationofIndependence,______theConstitutionoftheUnitedStates,w
Hehasinmindnotaparticulargroupofreadersbutmenandwomeningeneral.A、
过去十年中国房地产(realestate)行业高速发展。但是,对很多人来说,买房却不是一件容易的事情。高昂的房价甚至使一些年轻情侣推迟了结婚的计划。鉴
______leavestheroomlastoughttoturnoffthelights.A、AnyoneB、WhoeverC、Th
下列关于消防泵的串联的说法,错误的是()。A.消防泵的串联是将一台泵的出
在信息系统生命周期中,( )阶段的任务是确定信息系统必须完成的总目标,确定项目
案例: 教学条件:水平四;初中二年级男生;人数36;排球18个 教学内容:排
下列哪项说法不正确:A.乡村医生应当做好基层医疗服务工作 B.不得重复使用一次
下列不适用于竞争性磋商的项目为( )。 A.招标后没有供应商投标或者没有合
最新回复
(
0
)