首页
登录
职称英语
What is the news item mainly about? [br] [originaltext] (4)UK forces are lik
What is the news item mainly about? [br] [originaltext] (4)UK forces are lik
游客
2023-11-02
62
管理
问题
What is the news item mainly about? [br]
(4)UK forces are likely to operate as part of international coalitions in future conflicts, Defense Secretary Bob Ainsworth has told the Commons.(5)Outlining a Green Paper on military reform, he said "further integration" with key allies may be needed.
It reveals no spending figures but prepares for a post-election spending review amid "real pressure" on budgets. The Tories say ministers have put security at risk because spending must be cut to reduce the nation’s debt.(6)None of the three main parties has said they will protect the defense budget from anticipated spending cuts and all back a root and branch review of defense policy after the election—widely expected to be held in May.
选项
A、All of them protect the defense budget from spending cuts.
B、All of them support a thorough review of defense policy after the election.
C、None of them back a thorough review of defense policy.
D、Two of them protect the defense budget.
答案
B
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(6)可知,三个政党都没有声称他们会阻止削减国防开支,但都支持在选后对国防政策进行全面的审视、反省。所以答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3151718.html
相关试题推荐
Howmanyworkerswerekilledinthemethaneexplosion?[br][originaltext](
Howmanyworkerswerekilledinthemethaneexplosion?[originaltext](23)Am
RichpeopleinBritainhavebeenhuntingfoxes______.[br][originaltext]Fo
WhichisINCORRECTaboutVenus?[br][originaltext]Astartingpointforall
WhichisINCORRECTaboutVenus?[originaltext]Astartingpointforallastro
Whatdevelopmentcausedadeclineintheuseofrailroads?[br][originaltext]
Whatdevelopmentcausedadeclineintheuseofrailroads?[br][originaltext]
Whatpreventsthemanfromtakingthepoetsof1960’sclass?[br][originaltext
Astheconversationbegins,whatarethemanandthewomandoing?[originaltext]
Whatdoesthewomanimplyabouthercar?[br][originaltext]M:Isthistablein
随机试题
Americansocietyisnotnap(午睡)friendly.Infact,saysDavidDinges,asle
Theparentsfailedinpersuadinghimtotaketheexam.A、父母失败了,说服他去参加考试。B、父母没能说服
Thesocialeffectsofjob-sharingarelikelytobebeneficial,sinceitatte
[originaltext]Goodevening.YouarelisteningtoPopWorldofBCDInternati
[originaltext]W:Hey,Tom,what’sthatyou’rereading?M:It’sletterfromafact
高层建筑转换层的结构设计,下列何种说法是不正确的?()A.转换层结构形式,可
根据我国《植物新品种保护条例》及相关规定,审批机关可以作出实施植物新品种强制许可
城市防洪排涝设施主要有( ),属于城市重要的基础设施,在城市规划中,应当将其划
关于工程建设项目设计质量控制内容的要求,下列说法不正确的是()。A.执行国家建
10个月男孩,诊断为"化脓性脑膜炎",经有效抗生素的治疗10天,病情好转,体
最新回复
(
0
)