首页
登录
职称英语
What is mainly talked about in the news item? [originaltext] (1)Britain has a
What is mainly talked about in the news item? [originaltext] (1)Britain has a
游客
2023-11-02
70
管理
问题
What is mainly talked about in the news item?
(1)Britain has announced strict measures to curb jankers’ bonuses.(2)Therewill.be a one of fifty percent tax on all payments over 40, 000 dollars. The move follows criticism of sizable bonuses banks are planning to pay while receiving government aid. An official of the British banker association Angela Knight said she’s concerned by the decision. When it comes to the broad issues of pay in bonuses, we’d already doubted with that. We put it into regulation that contracted bonuses could be differed for two three years paid on consistency of performance only and(3)the majority of bonuses would be paid in shares.
选项
A、Britain has decided to restrict bankers’ bonuses.
B、Britain has decided to raise bankers’ salaries.
C、Britain has decided to curb bankers’ salaries.
D、Britain has decided to raise bankers’ bonuses.
答案
A
解析
本题考查对新闻大意的把握。由句(1)可知,新闻主要讲的是英国出台了严格限制银行家分红的相关措施。所以答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3151558.html
相关试题推荐
WhyismostPalestinians’economicsituationworsening?[originaltext]Thema
Whatisthemainpurposeforholdingsuchaspecialcontest?[originaltext]A
Whatisthemaintaskforaidworkersnow?[originaltext]InIran,morethan
Whydopeopleleavehometotravelaccordingtothepassage?[originaltext]Pe
Accordingtothepassage,whichofthefollowingistrue?[originaltext]Good
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Reception.MayIhelpyou
What’stheadvantageofapartnership?[originaltext]M:Barbara,whathaveyoube
[originaltext]Doctor’sOrdersYou’regoing
Theoutbreakwasthoughttohavebeenstarted[originaltext]OfficialsinGer
Whatisthispassagemainlyabout?[originaltext]Therearemanyreasonswhy
随机试题
【S1】[br]【S7】D该句中theman是当作人类这个整体来看的,故该空选D项his较好。
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.Company
Whatisthespeaker’smainlydiscussing?[originaltext]Alotofpeoplethi
先进的advanced
Asisknowntoall,theorganizationandmanagementofwagesandsalariesar
关于道德目的和道德手段间的关系,认识正确的是()。A.道德目的决定道德手段的表
混凝土徐变试验时,徐变应力为所测得的立方体抗压强度的40%。
1956年召开的中共八大通过的政治报告指出,我国国内的主要矛盾是( ) A.
我国现行的财政管理体制是()。 A.分税制B.税费制 C.财税制D.统一
某男,36岁,患慢性肾炎5年,求中医诊治,希冀配服中成药以缓解病情,症见浮肿,腰
最新回复
(
0
)