首页
登录
职称英语
There are ______ in the sea. [br] [originaltext] There are many islands in t
There are ______ in the sea. [br] [originaltext] There are many islands in t
游客
2023-11-02
61
管理
问题
There are ______ in the sea. [br]
There are many islands in the sea. In its warm waters there are some little ones. We call them "Coral Islands". A coral island is very nice to look at. It looks like a ring of land with trees, grass, and flowers on it. One part of the ring is open to the water. There is a little round lake inside the island. If you look into this lake, you will see beautiful coral. You may think they are flowers. If you look at a piece of coral, you may see many little holes in it. In each of these holes a very small sea animal has lived. These sea animals make the coral. They began to build under the water. Year after year, the coral grew higher and higher. At last it grew out of me water. Then the sea brought to it small trees and something else. After some years, these things changed into earth. Sometimes the wind brought seeds to this earth. Sometimes birds flew over it and brought seeds to the island. The little seeds grew. In a few years there were plants all over the island. In a few more years there were trees growing there. So you see, these islands were built little by little. The workers were very small. Don’t they teach us a lesson? Can you think what the lesson is?
选项
A、are brought by wind and birds to the coral islands.
B、are brought by wind only to the coral islands.
C、are brought by people to the coral islands.
D、are brought by fishes to the coral islands.
答案
A
解析
细节题。文章中间提到“风把一些种子带到这块土地上,有时鸟飞来时也会带些种子”,故A项内容正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3150976.html
相关试题推荐
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[br][originaltext]
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[originaltext](14
Accordingtotheauthor,peopletendto______.[br][originaltext]Theways
Accordingtothepassage,seeingandperceivingare______.[br][originaltext]
WhyisthewomanlookingforsomebooksaboutEnglish?[br][originaltext]M:Hi
WhyisthewomanlookingforsomebooksaboutEnglish?[br][originaltext]M:Hi
WhyisthewomanlookingforsomebooksaboutEnglish?[originaltext]M:Hi!What
Whydoesthemanlooksotired?[br][originaltext]W:Howarethethingswithy
Whatisthepriceofpumpkinsthisyear?[br][originaltext]Conditionsfor
Whatisthepriceofpumpkinsthisyear?[br][originaltext]Conditionsfor
随机试题
1 Migrationisusuallydefinedas"permanentorsemipermanentchangeofresiden
AmongtheAmericanyoungintellectualsinthe1830sand1840s,whowasregarded
Mrs.Barodawasalittleprovokedtolearnthatherhusbandexpectedhisfri
Asworkingwomencontinuetoreceivebetterandbetterwages,housewivesstil
[originaltext]M:MissBarnes,Iunderstandthatyouarequitting.W:That’srig
[originaltext]M:YouknowIwillbethemaintalkerintheclassroomdiscussion
电子政务特殊的安全需求主要表现在哪几方面?()A.内外网间安全的数据交换 B
应用后能在体内骨及关节中分布较多的抗菌药物是A:青霉素 B:头孢唑啉 C:克
健康信息的特点不包括A.容易理解 B.符号通用 C.针对性 D.预见性
在分析固定资产扩张引起的贷款需求时,重要的指标有()。A.销售收入/净固定资产
最新回复
(
0
)