首页
登录
职称英语
When will the investors’ conference be held? [br] [originaltext]The British pri
When will the investors’ conference be held? [br] [originaltext]The British pri
游客
2023-11-02
89
管理
问题
When will the investors’ conference be held? [br]
The British prime minister announced that the U.S. and Britain will organize an investors’ conference to bolster the Palestinian economy. Mr. Brown said it will take place in Bethlehem, on the West Bank, in March or April. The announcement came after the prime minister held talks with Palestinian President Mah-moud Abbas at Mr. Brown’s official London residence. Mr. Brown says he has been in talks with colleagues on how best to address ways of improving me Palestinian economy, infrastructure development and small business plans. He says the Bethlehem conference will send an important signal about the need for investment in job creation and opportunities in the Palestinian areas. Speaking about the Paris Conference, the British prime minister said the pledges made in Paris reflect the international community’s commitment to the Palestinians.
选项
A、a conference held between Britain, Israel and Palestine.
B、peace talks held between Israel and Palestine.
C、the international effort to boost economy in Palestine.
D、the political and economic situation in Palestine.
答案
C
解析
主旨题。虽然国际关系中关于巴以和谈的新闻很多,但不可先人为主选A或B。如果在听的时候能听到关键句:……将组织一次投资者会议以支持巴勒斯坦的经济发展.再结合听力原文中出现的关键词e.conomy,business plans,investment等,应该不难得出文章主旨,选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3150471.html
相关试题推荐
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[br][originaltext]The
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[br][originaltext]The
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[originaltext]Thegeogr
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[br][originaltext]Afterreti
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[br][originaltext]Afterreti
ThespeakercomparestheInternetto[originaltext]TheInternetisaglobal
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[originaltext]TheOlympicGamesarehelde
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthemo
随机试题
[originaltext]M:Goodmorning.(18)WillyoubookaplanetickettoLondonforme
Therearefivebasicfunctionsofanewspaper:toinform,tocomment,to【B1】
LegendsaboutKingArthurhaveexistedsincethe6thcentury.Storiesofthem
我深深爱着的祖国——古老而又年轻。说她古老,她是一个有着数千年文明史的东方大国。(81)中华民族以自己的勤劳和智慧,创造了灿烂的古代文明,对人
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
女性,53岁,患风湿性心脏病10年,长期服用地高辛治疗,1天前出现心悸。查体:H
下列关于债券评级的说法中错误的是()。A.信用评级,是为投资者购买债券和证券
可以在竖井、水中、有落差的地方敷设,且能承受外力的电力电缆型号为( )。 A
《中华人民共和国未成年人保护法》第二十一条规定,“学校、幼儿园、托儿所的教职员工
固定桥使用后出现食物嵌塞,最可能的原因是A.基牙继发龋 B.牙周咬合创伤 C
最新回复
(
0
)