首页
登录
职称英语
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
游客
2023-11-01
74
管理
问题
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed
[F]Exotic[G]hazard[H]ingested[I]inhabitants[J]lingering
[K]marine[L]neglectfully[M]pollutant[N]properly[O]released
A staggering 8 million tonnes of plastic waste are entering the world s oceans every year, or the equivalent to five grocery bags filled with plastic for every foot of coastline in the world, according to the first scientific assessment of the problem.
The joint US-Australian study,【C1】______ at the American Association for the Advancement of Science annual meeting, analysed waste production data from 192 countries to 【C2】______that between 4.8 million and 12.7 million tonnes of "mismanaged plastic" entered the oceans in 2010: 8 million tonnes is the central estimate.
Plastic in the oceans is becoming a serious ecological problem for【C3】______life, as well as an ugly【C4】______washed up on beaches and floating on the open seas. Large pieces such as intact plastic bags are a【C5】______ for animals from turtles to dolphins, which can become entangled(缠住)or swallow them with fatal results. More insidious is the weathering of plastic debris into tiny particles that can be【C6】______even by microscopic invertebrates(无脊椎动物).
The amount of plastic going into the oceans is increasing fast, keeping pace with global plastic production, said the study leader Jenna Jambeck. "In 2025 the annual input would be about twice the 2010 input or 10 bags full per foot of coastline. The【C7】______ input in 2025 would be nearly 20 times our 2010 estimate: 100 bags of plastic per foot of coastline in the world."
【C8】______nations have the infrastructure to dispose【C9】______of the vast majority of their plastic or recycle it. Poorer countries do not. Altogether about 3 percent of the world’s total plastic waste ends up in the oceans through littering or dumping. A huge investment will be needed to save the oceans and their【C10】______from choking on human plastic debris. [br] 【C5】
选项
答案
G
解析
名词辨析题。空格位于不定冠词a和介词for之间,因此空格处应填入单数名词。本句承接上一句,继续讨论塑料垃圾对海洋生物的影响,结合逗号后面的which can become entangled orswallow them with fatal results“它们可能会被这些塑料袋缠住或将塑料袋吞下,从而导致致命后果”可知,备选名词中的hazard“危险,隐患”符合题意,在此处表示大块塑料垃圾对海洋生物造成了危害。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3150267.html
相关试题推荐
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
PASSAGETWOOrdinarycitizens.细节题。根据第三段第三句中的civiccrowd—fundinghasdevelopedto
TheGroupofSevenmajorindustrialcountriesconcludeditsannual______meeting
PASSAGEONEThefast-developedTelecomswillchangepeople’slifestyle.本文第一段第一句Th
Recently,"workfare"hasbeendevelopedinsomecountriestoreplacethetra
随机试题
Continuous(连续的)paininthehead.[br]Conditionofaperson’sbodyorMind.G一个人
Readthetextbelowabouttheuseofgold.ChoosethecorrectwordfromA,B,C
[originaltext]W:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinner,Mr.As
[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouareoneofthewomentaxidriversin
(1)Askedwhatjobtheywouldtakeiftheycouldhaveany,peopleunleashth
AustralianminingentrepreneurClivePalmeronTuesdayunveiledblueprintsf
关于故意的认识内容,下列选项中正确的是( )。A.成立受贿罪,要求行为人认识到
含生物碱类有效成分常以下列哪组辅料炮制以增强药效A.酒、醋B.生姜汁、食盐水C.
产品责任是( )因该产品的缺陷致使消费者遭受损失时应承担的经济赔偿责任。
施工平面图的内容有()。A.主要结构物平面位置 B.施工防排水临时设施 C
最新回复
(
0
)