首页
登录
职称英语
Each year, car theft and burglary together costs about [br] [originaltext] E
Each year, car theft and burglary together costs about [br] [originaltext] E
游客
2023-10-31
67
管理
问题
Each year, car theft and burglary together costs about [br]
Each year car theft costs us about $300 million, and burglary sets us back by another $150 million.
Yet the police reckon that one car in five is left unlocked, or with windows open, or with expensive goods on display. It is estimated that over 60% of homes still do not have any window locks, although that’s better than a few years ago when it was near 90%.
These facts illustrate a basic truth. The truth is that most criminals are on the lookout for a soft touch. They are not experienced "professionals" who set out with particular targets in mind, but young, inexperienced or unsophisticated. What they’re looking for is a house or car that will let them get in, get what they want and get away quickly.
Many of these opportunities can just as easily be removed, by fitting and using locks, or by taking other very simple precautions. And if we can prevent inexperienced criminals with proper individual effort and cost, how much more could be achieved by working together in Neighborhood Watches? Or in other local activities involving police, councils, businesses, voluntary groups and schools? More radically still, what might we see if more systematic effort was made to design anti-crime features into cars, houses and estates?
This is not a pipe dream; it’s already happening.
选项
A、Most of the theft criminals are experienced professionals.
B、Criminals always steal in public areas with special tools.
C、Many people steal because there are too easy chances.
D、Criminals usually have particular targets before they act.
答案
C
解析
短文中提到,事实是大多数罪犯一直在寻找轻而易举的机会。他们并不是很有经验的专业罪犯,并不是在动手前早已有明确的目标,他们只是年轻的毫无经验的罪犯。故由此可以推断出,正确答案是C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3146339.html
相关试题推荐
Wheredidthecoldfrontcomefrom?[originaltext](29)Acoldfrontmovingd
Whatcangroupstudyinghelpyoutodo?[br][originaltext]Feellikeyou’re
Whatcangroupstudyinghelpyoutodo?[br][originaltext]Feellikeyou’re
Thepremiseofrecallingis______.[br][originaltext]Peopleliketojoket
Thepremiseofrecallingis______.[originaltext]Peopleliketojokethatth
TherespondentwatchesTVfor______.[br][originaltext]W:Excuseme,I’msorry
TherespondentwatchesTVfor______.[br][originaltext]W:Excuseme,I’msorry
Whydoesthemanmakethephonecall?[br][originaltext]W:Hello,thankyoufo
Whydoesthemanmakethephonecall?[br][originaltext]W:Hello,thankyoufo
Whydoesthemanmakethephonecall?[originaltext]W:Hello,thankyouforcall
随机试题
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversityw
Researchershavereconstructedanancienthumangenome(基因组)forthefirsttim
()meansthepropertyofhavingtwolevelsofstructures,suchthatunitsofthe
急性心肌梗死或急性心肌缺血病人发生的心搏骤停,绝大多数为A、房早 B、室早
下列桩基类型中,不属于按桩的使用功能分类的是()。A、端承摩擦桩 B、竖向受荷
纤维性强、弹性大以及质地疏松的中药制片时选用的黏合剂最好是A.淀粉浆B.水C.糖
航次租船合同中,关于运费的计算方法有( )。A.按装货吨数计算 B.按卸货吨
下列关于可转换债券的表述中,不正确的有()。A.可转换债券具有债权和股权双重性
(2021年真题第1批)关于工程建设强制性国家标准的内容,说法正确的是( )A
根据《煤矿安全监察条例》,关于煤矿安全监管体制及机构职责的说法,错误的是()。
最新回复
(
0
)