首页
登录
职称英语
(1)In a recent book entitled The Psychic Life of Insects, Professor Bouvier
(1)In a recent book entitled The Psychic Life of Insects, Professor Bouvier
游客
2023-10-31
75
管理
问题
(1)In a recent book entitled The Psychic Life of Insects, Professor Bouvier says that we must be careful not to credit the little winged fellow with intelligence when they behave in what seems like an intelligent manner. They may be only reacting. I would like to confront the Professor with an instance of reasoning power on the part of an insect which cannot be explained away in any other manner.
(2)During the summer, while I was at work on my doctoral thesis, we kept a female wasp at our cottage. It was more like a child of our own than a wasp, except that it looked more like a wasp than a child of our own. That was one of the ways we told the difference.
(3)It was still a young wasp when we got it and for some time we could not get it to eat or drink, it was so shy. Since it was female, we decided to call it Miriam.
(4)One evening I had been working late in my laboratory fooling around with some gin and other chemicals, and in leaving the room I tripped over a line of diamonds which someone had left lying on the floor and knocked over my card index which contained the names and addresses of all the larvae worth knowing in North American. The cards went everywhere.
(5)I was too tired to stop to pick them that night. As I went, however, I noticed the wasp was flying about in circles over the scattered cards. "Maybe Miriam will pick them up", I said half laughingly to myself, never thinking for one moment that such would be the case.
(6)When I came down the next morning Miriam was still asleep in her box, evidently tired out. And well she might have been. For there on the floor lay the cards scattered all about just as I had left them the night before. The faithful little insect had buzzed about all night trying to come to some decision about picking them up and arranging them in the boxes for me, and then had figured out for herself that, as she knew practically nothing on larvae of any sort except wasp larvae, she would probably make more of a mess of rearranging them than if she had left them on the floor for me to fix. It was just too much for her to tackle, and discouraged, she went over and lay down in her box, where she cried herself to sleep. [br] Professor Bouvier most probably agrees that ______.
选项
A、insects’ reasoning power has nothing to do with intelligence
B、wasps can only behave in an instinctive manner
C、wasps are different from other winged creatures
D、the issue of insects’ intelligence need further research
答案
B
解析
第1段开头两句表明Professor Bouvier认为昆虫的行为都不是出于intelligence(智力),而只出于reacting(反应),即他认为昆虫的行为只出于本能。而与“智慧”无关,由此可见,B的说法符合他的观点。本题最具干扰性的是A,事实上,A的后半截讲到昆虫没有intelligence是符合Professor Bouvier的观点的,但前半截提到的认为昆虫具有reasoning power其实是作者的观点。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3145050.html
相关试题推荐
[originaltext]Student:Goodmorning,ProfessorMarker.Canyoudomeafavor?M
[originaltext]Student:Goodmorning,ProfessorMarker.Canyoudomeafavor?M
[originaltext]Student:Goodmorning,ProfessorMarker.Canyoudomeafavor?M
AProfessorstoodbeforehisphilosophyclassandhadsomeitemsinfrontof
AProfessorstoodbeforehisphilosophyclassandhadsomeitemsinfrontof
AProfessorstoodbeforehisphilosophyclassandhadsomeitemsinfrontof
(1)InarecentbookentitledThePsychicLifeofInsects,ProfessorBouvier
(1)InarecentbookentitledThePsychicLifeofInsects,ProfessorBouvier
(1)Thefirstdayofschoolourprofessorintroducedhimselfandchallengedu
(1)Thefirstdayofschoolourprofessorintroducedhimselfandchallengedu
随机试题
Tomdidn’tknowanythingaboutthepaperbecausehe________gotanytimetoread
Seventeenth-centuryhousesincolonialNorthAmericaweresimplestructures
Nexttimeyouenterausernameandpassword,thinkabouttherhythmofyour
Thefinancialproblemaswellasotherissues_______goingtobediscussedwhen
Variousstudieshaveshownthatincreasedspendingoneducationhasnotled
某隧道一段区域内最低亮度为52cd/m2,该区域平均亮度为60cd/m2;隧道路
服从正态分布的随机误差具有如下特点()A.单峰值 B.对称性 C.周期性
Heishelplessundersuchcircumstances,
中国结算上海分公司计算对各证券公司的实际收付金额时应包括()。A:佣金B:交易
继电保护和安全自动装置中传输信息的通道设备应满足传输时间的要求,下列哪项是正确的
最新回复
(
0
)