首页
登录
职称英语
Social History of the East End of London1. lst-4th centuriesProduce from t
Social History of the East End of London1. lst-4th centuriesProduce from t
游客
2023-10-30
68
管理
问题
Social History of the East End of London
1. lst-4th centuries
Produce from the area was used to【T1】______ the people of London. 【T1】______
2. 5th-10th centuries
New technology allowed the production of goods made of【T2】______and leather. 【T2】______
3. 11th century
Lack of【T3】______in the East End encouraged the growth of businesses.【T3】______
4. 16th century
Construction of facilities for the building of【T4】______stimulated international trade. 【T4】______
Agricultural workers came from other parts of【T5】______to look for work. 【T5】______
5. 17th century
Marshes were drained to provide land that could be【T6】______on. 【T6】______
6. 19th century
Inhabitants lived in conditions of great【T7】______with very poor sanitation. 【T7】______
7. Early 20th century
Living conditions for most workers were【T8】______: 【T8】______
Houses were【T9】______closely together【T9】______
【T10】______of the housing was the major concern【T10】______ [br] 【T4】
Social History of the East End of London
In the last few weeks, we’ve been looking at various aspects of the social history of London, and this morning we’re continuing with a look at life in the area called the East End. I’ll start with a brief history of the district, and then focus on life in the early twentieth century.
Back in the first to the fourth centuries A.D., when the Romans controlled England, London grew into a town of 45,000 people, and that’s now the East End—the area by the river Thames, and along the road heading northeast from London to the coast—(1)consisted of farmland with crops and livestock which helped to feed that population.
The Romans left in 410, at the beginning of the fifth century, and from then onwards the country suffered a series of invasions by tribes from present-day Germany and Denmark, the Angles, Saxons and Jutes, many of whom settled in the East End. (2)The technology they introduced meant that metal and leather goods were produced there for the first time. And as the East End was by the river, ships could transport goods between there and foreign markets.
In the eleventh century, in 1066 to be precise, the Normans conquered England, and during the next few centuries London became one of the most powerful and prosperous cities in Europe. The East End benefited from this, and (3)because there were fewer restrictions there than in the city itself, plenty of newcomers settled there from abroad, bringing their skills as workers, merchants or money-lenders during the next few hundred years.
In the sixteenth century (4)the first dock was dug where ships were constructed, eventually making the East End the focus of massive international trade. And in the late sixteenth century, (5)when much of the rest of England was suffering economically, a lot of agricultural workers came to the East End to look for alternative work.
In the seventeenth century, the East End was still a series of separate, semi-rural settlements. There was a shortage of accommodation, (6)so marshland was drained and built on to house the large numbers of people now living there.
By the nineteenth century London was the busiest port in the world, and this became the main source of employment in the East End. Those who could afford to live in more pleasant surroundings moved out, and the area became one (7)where the vast majority of people lived in extreme poverty, and suffered from appalling sanitary conditions.
That brief outline takes us to the beginning of the twentieth century, and now we’ll turn to housing. At the beginning of the century, (8)living conditions for the majority of working people in East London were very basic indeed. (9)Houses were crowded closely together and usually very badly built, because there was no regulation. But the poor and needy were attracted by the possibility of work, and they had to be housed. (10)It was the availability, rather than the condition, of the housing that was the major concern for tenants and landlords alike.
Now, that’s all for today, thanks.
选项
答案
ships
解析
本题与16世纪相关。录音提到,在16世纪,第一个用于建船的码头开始挖掘建设,这使得伦敦东区成为国际贸易的焦点。空格前的Construction of facilities对应录音中的the first dock was dug,录音说了码头是用于建(where ships were constructed),由此可知空格处应填入ships。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3144304.html
相关试题推荐
PASSAGETWOThefakefollowersofsocialmedia.文章开篇提到网络粉丝是可以买到的,但都不是真人。然后表明企业家兼教授
Eachofushasabilities,whetherphysical,mentalorsocial.Whatmostofu
Eachofushasabilities,whetherphysical,mentalorsocial.Whatmostofu
PASSAGEFOURTherequirementforsocialworkers’helpwillcontinuetorise本文列举了三个
SocialHistoryoftheEastEndofLondon1.lst-4thcenturiesProducefromt
SocialHistoryoftheEastEndofLondon1.lst-4thcenturiesProducefromt
SocialHistoryoftheEastEndofLondon1.lst-4thcenturiesProducefromt
SocialHistoryoftheEastEndofLondon1.lst-4thcenturiesProducefromt
SocialHistoryoftheEastEndofLondon1.lst-4thcenturiesProducefromt
SocialHistoryoftheEastEndofLondon1.lst-4thcenturiesProducefromt
随机试题
______isthemostoutstandingstream-of-consciousnessnovelist.A、JamesJoyceB、J
[audioFiles]audio_eusm_j01_316(20099)[/audioFiles]A、Totheschool.B、Tohercla
Modernintelligencetestingbeganin【B1】______.FrenchpsychologistBinetba
It’sagoodideatoapplysunscreenbeforeheadingtothebeachifyoudon’t
在虚拟存贮器中,当程序正在执行时,由()完成地址映射。A.程序员 B.编译器
男性,33岁。发现颈部淋巴结肿大3个月。无低热、盗汗、乏力等伴随症状。既往体健。
下列关于生长因子概念的叙述中正确的是()A.生长因子的化学本质属多肽 B.
关于普通准备金的计提方法表述不正确的是( )。A.按照全部贷款的余额确定的普通
不宜使用解表剂治疗的病证是A.风邪初中经络B.疮疡初期见表证者C.痢疾初期见表证
(2018年真题)某技术方案设计年产量为12万吨,已知单位产品的销售价格为700
最新回复
(
0
)