首页
登录
职称英语
Recently a newspaper has reported that salaries for college graduates are equ
Recently a newspaper has reported that salaries for college graduates are equ
游客
2023-10-28
70
管理
问题
Recently a newspaper has reported that salaries for college graduates are equivalent to wages for migrant workers. Apparently this comparison is too simple and superficial. However, job-hunting is much more difficult for college graduates but may be easier for migrant workers. What’s your opinion?
Write a composition of about 200 words on the following topic:
The Main Factors Influencing Salaries for College Graduates Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
The Main Factors Influencing Salaries for College Graduates
Recently, salaries for college graduates are very low, and there has been a heated argument about whether they should have higher salaries. Some people are for it; however, others are against it. As for me, I think we should view this problem rationally. Salaries for college graduates depend on many factors, and the main factors come from themselves.
First of all, most graduates don’t master the professional skills. Their focus of attention at university was on passing various exams. Still, others are obsessed with surfing the Internet and seldom attend regular classes. Anyway, being unskilled in their speciality is the most important factor influencing their salaries. Secondly, many students overestimate themselves. Some college graduates think that they are superior to others and they always prefer higher salaries. But the fact is that they learn a lot of theoretical knowledge which they cannot apply well into practice. Finally, the variety and limitation in majors have an effect on salaries. Different fields promise different levels of salary in a short term.
In conclusion, three main factors influence college graduates’ salaries, including professional skills, self-evaluation and majors, hence college graduates should treat their salaries much more rationally.
解析
开头部分
本文首先提出问题,阐述两种对立的观点,之后表明自己的观点:大学毕业生的薪水由很多影响因素决定,尤其是自身的因素,要理性对待。
中间部分
运用First of all,…Secondly,…和Finally,…从三个方面阐述学生自身的主要因素,包括专业技能方面、自我评估方面及专业的不同。并对每一方面进行了具体阐述。论证充分,合情合理。
结尾部分
总结影响大学毕业生薪水的三个主要因素,并且呼吁大学生理性对待薪水问题。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3136160.html
相关试题推荐
U.S.News______rankingsofcollegessince1983.Theyareaverypopularresour
[audioFiles]2017m10x/audio_ezfm_025_171017[/audioFiles]CollegeLifeWhenst
(1)Acollegedegreehasneverbeenmorenecessary:graduatesearn,onaverag
(1)Acollegedegreehasneverbeenmorenecessary:graduatesearn,onaverag
(1)AccordingtotheAmericanCollegeHealthAssociation’smostrecentannual
(1)Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocollegecampus,s
(1)Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocollegecampus,
A、Thenetworkofmanyaccessiblewebsites.B、Thecircleoffriendsincollegesa
[originaltext]M:Itistheseasonforthousandsofnewcollegegraduatestofin
Thenewspapersinmyhometowndon’thaveasmanypagesasthey______here.A、are
随机试题
TeachingEnglishthroughChildren’sLiteratureI.Acase:c
低嘌呤饮食主要应用于下列哪种疾病()。A.胆结石 B.痛风 C.风湿
产后关于乳腺分泌乳汁的神经体液调节错误的是A.产后孕激素的急剧下降,解除对垂体催
因易引起婴幼儿呼吸抑制,不宜使用的药物是A.哌拉西林、红霉素 B.吗啡、哌替啶
根据客户的风险偏好,可以把客户划分为( )。 Ⅰ.风险厌恶型 Ⅱ.风险规避
根据下列表格,请问下列哪个地区人口最少?() A.甲地区 B.乙地区 C
下来选项中,最安全的投资工具是()。A.国债 B.证券 C.外汇 D.
求助者一般资料:李女士,50岁,丧偶,提前退休,在女儿的多次劝说下来做心理咨询。
下列关于建设工程业主方项目管理的目标和任务的表述中正确的有()。A.进度目标指
根据《危险化学品安全管理条例》,关于危险化学品运输安全的说法,正确的是( )。
最新回复
(
0
)