首页
登录
职称英语
More surprising, perhaps, than the current difficulties of traditional marri
More surprising, perhaps, than the current difficulties of traditional marri
游客
2023-10-22
80
管理
问题
More surprising, perhaps, than the current difficulties of traditional marriage is the fact that marriage itself is alive and thriving. As Skolnick notes, Americans are a marrying people: relative to Europeans, more of us marry and we marry at a younger age. Moreover, after a decline in the early 1970s, the rate of marriage in the United States is now increasing. Even the divorce rate needs to be taken in this pro-marriage context: some 80 percent of divorced individuals remarry. Thus, marriage remains, by far, the preferred way of life for the vast majority of people in our society.
What has changed more than marriage is the nuclear family. Twenty-five years ago, the typical American family consisted of a husband, a wife, and two or three children. Now, there are many marriages in which couples have decided not to have any children. And there are many marriages where at least some of the children are from the wife’s previous marriage, or the husband’s, or both. Sometimes these children spend all of their time with one parent from the former marriage; sometimes they are shared between the two former spouses.
Thus, one can find the very type of family arrangement. There are marriages without children; marriages with children from only the present marriage; marriages with "full-time" children from the present marriage and "part-time" children from former marriages. There are step-fathers, step-mothers, half-brothers, and half-sisters. It is not all that unusual for a child to have four parents and eight grandparents! These are enormous changes from the traditional nuclear family. But even so, even in the midst of all this, there remains one constant: most Americans spend most of their adult lives married. [br] By calling Americans "marrying people" the author means that _______.
选项
A、there are more married couples in the U.S.A. than in Europe
B、more Americans prefer marriage and at a younger age than Europeans
C、most divorced individuals remarry
D、marriage is the most important part of American life
答案
B
解析
根据题干中的“marrying people"定位到第1段第2句.作者在第1段第2句很清楚地在Americans are a marrying people后面用冒号引出对这一说法的解释。对比A与B,就可发现A不够完整,所以不正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3121335.html
相关试题推荐
Theyovercameallthedifficultiesandcompletedtheprojecttwomonthsaheadof
Ijusttoldyournephewhowtogettotheairport,butperhapsI______havedri
Adentistmaydecideto_____thetoothtopreventtherecurrenttrouble.A、eradi
Anthropologistsfoundthemselvesinasituationrifewithracialundercurrentsf
ShouldwerevivetraditionalChinesecharactersorcontinueusingsimplified
MariannewastemptedtoturnthelargeroomsintotraditionalFrench-stylesalon
A.traditionallyB.confinedC.cooperativenessD.organizationE.powerful
A.traditionallyB.confinedC.cooperativenessD.organizationE.powerful
A.traditionallyB.confinedC.cooperativenessD.organizationE.powerful
A.traditionallyB.confinedC.cooperativenessD.organizationE.powerful
随机试题
______isregardedastherepresentativeofMetaphysicalpoets.A、JohnDonneB、Jo
Chemistrydidnotemergeasascienceuntilafterthescientificrevolution
[originaltext]Americanswillgotogreatlengthstoprotectthemselvesfrom
[originaltext]M:Haveyoujoinedanon-profitorganization?W:Yes,Ihave.M:
由MnO2制备K2MnO4,应选择的试剂是( )。A.王水 B.NaOH+N
川崎病的特征性超声征象为A.心包积液 B.左室增大 C.冠状动脉呈瘤样扩张
A.延髓 B.延髓和脊髓侧角灰质 C.低位脑干 D.中脑上丘 E.大脑皮
男性,65岁。上腹部疼痛伴乏力、恶心、呕吐12小时,右下腹疼痛,解稀便数次4小时
先分别求取估价对象在价值时点的重新购建价格和折旧,然后将重新购建价格减去折旧来得
施工质量检验,可以分为自检、互检、专检和交接检验,这是按照()进行的分类。
最新回复
(
0
)