首页
登录
职称英语
Loch Ness East Scotland and West Scotland are alm
Loch Ness East Scotland and West Scotland are alm
游客
2023-10-21
78
管理
问题
Loch Ness
East Scotland and West Scotland are almost like two different countries with two different capitals—Edinburgh on the east coast, and Glasgow, 70 km to the west. Edinburgh is the official capital of Scotland, and many visitors to the east coast go there to see the beautiful buildings. Other visitors go to play golf at St. Andrews, 20 km to the north.
Visitors usually go to the west for the beautiful countryside. There are mountains (Ben Nevis, the highest mountain in Britain) , hills, forests and rivers. And, of course, the lochs (the Scottish word for lakes). The lochs begin about 30km north of Glasgow with Loch Lomond. This loch is bigger than any other in Scotland, but it is not as famous as Loch Ness, which is near the port of Inverness.
Loch Ness is huge; 36 km long and 230 m deep. It is famous because many people believe that a monster lives in it. People first wrote about the monster in AD 565, but modern reports began in 1933, when workers were building a big road next to the loch, and used dynamite. A lot of people saw the monster that year. Perhaps it swam to the surface to see why there was so much noise! In 1957, someone began "The Loch Ness Investigation Bureau" , and many people from all over the world have taken photographs of things in the water which they say are the monster.
When you see Loch Ness, it is easy to believe in the monster—the water is dark and silent, and there aren’t any flowers or plants on the banks. People say that the monster is ten metres long —or bigger—and has a long neck. Many people believe that the monster is a swimming dinosaur (恐龙) which came into the loch millions of years ago and lives on the bottom of the loch eating the fish which live there. Others believe that the story is only a myth to bring tourists to this beautiful part of the world. [br] Modern reports of the monster began in 1963.
选项
答案
F
解析
文章第三段提到but modern reports began in 1933,不是在1963年。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3117150.html
相关试题推荐
LochNessEastScotlandandWestScotlandarealm
LochNessEastScotlandandWestScotlandarealm
LochNessEastScotlandandWestScotlandarealm
LochNessEastScotlandandWestScotlandarealm
LochNessEastScotlandandWestScotlandarealm
Thehomeof______isScotlandwherethegamehasbeenplayedsincethe17thcentu
ThecapitalofScotlandis______.A、EdinburghB、BirminghamC、GlasgowD、Manchester
SincesettlinginScotlandI______golfasahobby.A、havetakenupB、tookupC、
TheBritishstateis______GreatBritain(England,Wales,andScotland)andNorther
随机试题
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Inthisarticletheauthor______apositionandseekstomakeastatement.A、puts
Whowillbethechairmanoftheconference?[originaltext]TheUnitedNations
假定英镑兑人民币汇率为1英镑=9.1000元人民币,中国的A公司想要借入5年期的英镑借款,英国的B公司想要借入5年期的人民币借款。市场向它们提供的固定利率如下表
有关川崎病的说法,不妥的是A:系病因未明的血管炎综合征 B:多数自然康复,心肌
估计标准误差的作用是表明()。A.回归方程的代表性 B.样本的变异程度 C.
由于采用的效标不同,从绩效管理的考评内容上看,绩效考评可分为( )。A.品质主
企业对采用成本模式计量的投资性房地产进行再开发,且将来仍作为投资性房地产的,再开
斜拉桥塔柱裸塔施工不宜采用的方法是( )。2017真题A、满堂支架法 B、爬
生活居住区的卫生要求,正确的是A.地势高,土壤清洁干燥 B.以上都正确 C.
最新回复
(
0
)