首页
登录
职称英语
MAGIC INGREDIENTS[img]2012q2/ct_eyyjsdz2007b_eyyjsdreada_06
MAGIC INGREDIENTS[img]2012q2/ct_eyyjsdz2007b_eyyjsdreada_06
游客
2023-10-21
74
管理
问题
MAGIC INGREDIENTS
Food stylist Ruth MacDonald tells us some of the "secrets" of her profession.
1. People always ask me; "What’s the secret? How do you make food look like that? Is it real?" I understand why they ask. I mean, the picture in your cookbook doesn’t usually look like the food on your table, does it? But we’ re not magicians.
2. In fact, a food stylist has to shop and select ingredients. Yesterday I was doing a TV ad for hamburgers and I needed two slices of tomato. It took me three hours to find a kilo of the right kind of tomatoes in the market.
3. A lot of the "secrets" of the job are actually solutions to the problems of light, heat and time in the photographer’s studio. Milk, for example, looks blue in bright light. So I use white glue instead. Cheese looks wet after a little time under hot lights, so we spray it with antiperspirant—the same stuff you spray under your arms! Roast chicken and turkey soon begin to look "tired" in the studio, so I put the meat in the oven for a very short time and then paint it brown. 4. Now my job is a bit easier because simpler, more natural pictures of food are more fashionable. Also, the whole job is quicker because of digital cameras. As a result, food stylists use a little less "magic" than before. [br] Why do food stylists use less "magic" than they used to?
选项
A、Because they can change the way food looks with digital cameras.
B、Because they don’t need photographers any more.
C、Because simpler and more natural pictures of food are now popular.
D、Because their so-called "secrets" are not secrets any more.
答案
C
解析
第四段提到他们的工作不再像以前那么神奇了,是因为simpler,more natural pictures of food are more fashionable。fashionable流行的,时髦的,与“popular”意思相近。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3117104.html
相关试题推荐
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005a_eyyjsdreadc_0863_20121[/img]Enyawasbornin19
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005a_eyyjsdreadc_0863_20121[/img]Enyawasbornin19
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005a_eyyjsdreadc_0863_20121[/img]Enyawasbornin19
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005a_eyyjsdreadc_0863_20121[/img]Enyawasbornin19
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005a_eyyjsdreadc_0863_20121[/img]Enyawasbornin19
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005a_eyyjsdreadc_0863_20121[/img]Enyawasbornin19
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005b_eyyjsdreadc_0941_20121[/img][br]Thejeanshaveaz
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005b_eyyjsdreadc_0941_20121[/img][br]Youcangetthesw
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005b_eyyjsdreadc_0941_20121[/img][br]Theleatherjacket
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005b_eyyjsdreadc_0941_20121[/img][br]Thesoleoftheme
随机试题
A—profitmarginI—settlementonaccountB—trademarkJ—retailpriceC—seaworthy
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehavior
[originaltext]OurMilkyWaysolarsystembeganassmallpiecesofstar-crea
[originaltext]W:Lindaisveryquiet.Butherbrothertalkstoomuch.M:Yes,you
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
胎盘早剥诊断依据正确的是A.出现无痛性无原因阴道流血 B.多发生在分娩期 C
“有朋自远方来不亦乐乎…‘能认识大家是我的荣幸…‘很高兴与大家有缘在这里相识”等
林冲:水浒A.范进:官场现形记 B.贾宝玉:红楼梦 C.闰土:祝福
《期货交易管理条例》第六条规定,设立期货交易所,由()审批。未经国务院批准或者
关于心理测验,正确的说法包括()。 (A)心理测验是心理学研究方法之一 (
最新回复
(
0
)