首页
登录
职称英语
Would you like to orbit the Earth inside the International Space Station? No
Would you like to orbit the Earth inside the International Space Station? No
游客
2023-10-21
78
管理
问题
Would you like to orbit the Earth inside the International Space Station? Now you can take a space holiday—for a price. This is due to a recent decision by top space officials of the United States, Russia, Canada, Japan and the European Space Agency. Last April, American businessman Dennis Tito reportedly paid between twelve-million and twenty-million dollars to spend one week on the International Space Station. NASA had strongly objected to the Russian plan to permit a civilian on the costly research vehicle. After two years of negotiations , space officials have agreed on a process to train private citizens to take trips to the International Space Station.
NASA recently agreed to conditions that will permit Russia to sell trips to the space station. The trips are planned by an American company called Space Adventures Limited of Arlington, Virginia. The company calls itself " the world’s leading space tourism company. " The company has sold a space trip to Mark Shuttleworth, a South African businessman. In April, Mister Shuttle-worth will be launched into space from the Baikonur Cosmodrome in Kazakhstan.
Yet, the average citizen will not be able to travel into space in the near future. Space Adventures Limited sells a training program for space flight that costs two-hundred-thousand dollars. That price does not include the cost of the trip to the International Space Station. That holiday in space costs twenty-million dollars.
Candidates for adventure space travel trips must be in excellent health and must pass difficult health tests. They must receive a lot of training and all successful candidates who wish to travel to the International Space Station must be able to read and speak English. [br] Why Mark Shuttleworth, a South African businessman, is mentioned in the passage?
选项
答案
Because he bought a space trip.
解析
(在文章第三段提到了一个“the world’s leading space tourism company”,因为这个公司“has sold a space trip to Mark Shuttleworth”并且他“will be launched into space”,所以在文章中说到Mark Shuttleworth。答案就是因为he bought a space trip。)
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3116446.html
相关试题推荐
Therewere150________attheinternationalconferencethissummer.A、spectatorsB
(1)Theinternationalspacestationisgettinganew,inflatableroomthatr
(1)Theinternationalspacestationisgettinganew,inflatableroomthatr
WouldyouliketoorbittheEarthinsidetheInternationalSpaceStation?No
WouldyouliketoorbittheEarthinsidetheInternationalSpaceStation?No
WouldyouliketoorbittheEarthinsidetheInternationalSpaceStation?No
WouldyouliketoorbittheEarthinsidetheInternationalSpaceStation?No
WouldyouliketoorbittheEarthinsidetheInternationalSpaceStation?No
WouldyouliketoorbittheEarthinsidetheInternationalSpaceStation?No
WouldyouliketoorbittheEarthinsidetheInternationalSpaceStation?No
随机试题
StrongaffinitytotheChineseandOrientalliteraturecanbefoundintheworks
为你的上司Denny写一封致歉信给Smith先生。内容如下:非常抱歉,星期三我无法赴约。因家里有急事,我得离开上海,至少要周末才能返回。我一回来就会给您的秘书
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatp
Severalyearsago,Ilearnedthataphysicianinatownnottoofarfromwhe
“Universalhistory,thehistoryofwhatm
年薪制中风险收入的决定因素有()。A:风险程度 B:业务分工 C:生产经营责
某留学生在国外一家餐馆打工,老板要求洗盘子时要刷六遍。一开始他还能按要求去做,刷
( )是商业银行面临的最主要的风险。A.市场风险 B.操作风险 C.信用风
患者,男,76岁。主诉:反复关节肿痛30年,复发加重10天。现病史:患者30年前
风华公司是中国台湾地区的一家塑料玩具生产企业,成立于1956年,产品主要的市
最新回复
(
0
)