首页
登录
职称英语
STAMP COLLECTING—IT’S A HOBBY THAT CAN GROW
STAMP COLLECTING—IT’S A HOBBY THAT CAN GROW
游客
2023-10-20
53
管理
问题
STAMP COLLECTING—IT’S A HOBBY THAT
CAN GROW AND GROW
Millions of people of all ages enjoy a hobby which is both interesting and fun. Every year, more and more people start a stamp collection of their own and discover an interest which can last a lifetime. Starting your collection is easy because stamps are everywhere. Holiday postcards from friends, birthday cards from favorite aunts and letters from pen-friends can all provide you with stamps from all over the world. If you start collecting seriously, you will probably want to join the Stamp Collectors’ Club which exists to provide collectors with new British stamps.
As a Club member you can order the special sets of new stamps you want for your collection. You can receive these in three different ways. We can either post you a complete set of stamps on an envelope addressed to you, or send you the same stamps in a colorful information pack with lots of interesting facts. Or, if you prefer, we can send you the individual stamps so you can arrange them in a special book of your own.
The Stamp Collectors’ Club has about 70, 000 members and you could become a member too, with a two-year membership costing just £ 5. You can even get a reduction if a group of you join at the same time. We’ re sure you’ ll agree that this is great value for money.
Also, when you join, the Club sends you a starter pack at no extra cost. This contains 100 stamps to begin your collection, together with an attractive box to keep them in. You also receive our helpful four-page guide to collecting, which has further suggestions on how to add to your collection and includes addresses of shops and businesses that sell stamps.
To join the Club simply complete the application form and send in your membership fee. Your Starter Pack will be sent within 28 days of receipt of your application. [br] How much does a Club member pay for a year’s membership?
选项
A、£ 2
B、£ 2. 5
C、£ 5
D、£ 8
答案
B
解析
依据第三段第一句,两年的会费为五英镑,因此一年为2.5英镑。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3114301.html
相关试题推荐
Mostinsuranceagentswouldratheryou________anythingaboutcollectingclaims
STAMPCOLLECTING—IT’SAHOBBYTHATCANGROW
STAMPCOLLECTING—IT’SAHOBBYTHATCANGROW
STAMPCOLLECTING—IT’SAHOBBYTHATCANGROW
STAMPCOLLECTING—IT’SAHOBBYTHATCANGROW
STAMPCOLLECTING—IT’SAHOBBYTHATCANGROW
随机试题
WritingBasedonReadingandListeningDirections:Forthistask,yo
Oneofthemostcommonimagesofanadvanced,Western-stylecultureisthat
A)Inthisarticle,we’lllookattherulesfor529QualifiedStateTuition
[originaltext]W:Withusnow,isMalcolmBricklin,CEOofVisionaryVehicles.M
沿斜坡牵引的大型游乐设施提升系统,必须设置( )。A.限时装置 B.缓冲装置
在我国,依法对期货从业人员进行监督管理的机构是()。A.期货交易所 B.中国期
以需求中心论为基础的市场营销组合包括价格策略、产品策略、促销策略和()。A:定位
下列有关控制对评估重大错报风险的影响的说法中,错误的是()。A.控制是否得
涡轮流量计和涡街流量计的信号线应使用()。A.光纤 B.屏蔽线 C.普
(2017年真题)下列影响施工质量的因素中,属于材料因素的有()。A.计量器具
最新回复
(
0
)