首页
登录
职称英语
The scheme has had the most success in ______. [originaltext] The Yellow Plaq
The scheme has had the most success in ______. [originaltext] The Yellow Plaq
游客
2023-10-20
56
管理
问题
The scheme has had the most success in ______.
The Yellow Plaque scheme has been running in Sydney over 40 years. Walking around the cit-y, you’ll see buildings with a small round yellow plaque on them. If you take a closer look, you’ll see the name and details of a famous person who lived in that place. We have, at present, 130 plaques. The scheme has been great for tourism, but it was really started to raise awareness of the rich history of Sydney and we think we’ve managed to do this. We also wanted to make people aware of the impressive list of important people who have lived in this city and we’ve certainly achieved that. The scheme has also helped preserve some of the older and more important buildings in Sydney because people now know that these buildings are a link to our past! We actually think this is where the scheme has achieved the most success: in raising the profile of our rich history.
A common question is how people can nominate a figure to be put on a plaque. It’s quite simple. Application can be downloaded from our website. If you want to nominate someone for a plaque, you just need the person’s name, where he or she lived and you need three signatures to approve your application. If all the data you’ve submitted is correct, a new plaque will be erected within a year. But a plaque can only be given to a person who is famous and has achieved something out of the ordinary.
Our funding comes from three sources: the local council, community donations and the tourist board. Whereas in the past the tourist board put in the majority of funding, public donations count for 65% of all total funds now.
Now we are aiming to produce different colored plaques. For example, if people are interested in famous sports personalities, they can look for red plaques. We are looking at introducing grey, white and green plaques as well, which respectively signify important people within the government, charitable people in the community, and painters and sculptors.
选项
A、promoting tourism in the area
B、raising the profiles of the famous people
C、raising people’s historical awareness
答案
C
解析
根据短文第一段最后一句…this is where the scheme has achieved the most success:inraising the profile of our rich history.因此选C项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3114043.html
相关试题推荐
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
[originaltext]M:Hi.Mary.Howareyou?W:Fine,thanks.Howarethingsgoing?
[originaltext]M:Hi.Mary.Howareyou?W:Fine,thanks.Howarethingsgoing?
随机试题
Wherewasthefirstyouthhostelopened?[br][originaltext]In1907,ayoun
What’sthetopicdiscussedinthispassage?[originaltext](14)Whydowecr
ComparedwithEnglandandWales,Scotlandhasanothersetoflawsappliedtodiv
【B1】[br]【B20】A、inventB、discoverC、teachD、continueA词义辨析题。本句的意思是“教师无法把所有要讲的内容
BarackandMichelleObamaunderstandtheheavyburdenofstudentloandebt.
WhereisHotelParliamentlocated?Itislocatedinthe______ofBudapest.[b
物料提升机最大安装高度不宜超过24米并应符合当地建设主管部门的规定。()
债券投资风险相对低于股票投资,是因为() I.债券利息支付先于股息红利分配
时间数列中反映的现象在一年内重复出现的周期性波动,称为季节波动。()
在关于真理标准问题的大讨论中,邓小平指出,我们一定要“拨乱反正,打破精神枷锁,使
最新回复
(
0
)