首页
登录
职称英语
It has often been said that sports, instead of promoting friendship and goodwill
It has often been said that sports, instead of promoting friendship and goodwill
游客
2023-10-19
80
管理
问题
It has often been said that sports, instead of promoting friendship and goodwill among nations, encourage a spirit of hostility and unfriendly competition.
What is your opinion of the statement? How far do you agree with it? Write an essay in at least 120 words on the answer sheet.
选项
答案
Spirits of Sports
There is no doubt that sports play a very important part in our life.They help build a strong body, which is good for our health.They also present spirits of cooperation, promote friendship and good will among nations.However, some people say sports encourage a spirit of hostility and unfriendly competition.I don’ t agree!
Sports challenge both body and will.Generally speaking, sports embody a spirit of persistence.In a competition, sports provide a platform for communications among nations.Language has its limits because the two parties might not understand each other.But sports can break this barrier and build a bridge of understanding.Some might argue that fierce competition hurts the athletes, for example, boxing.But please remember, all competitions are based on willingness, respect and certain rules.The athletes pursue not only better skills in sports but also an act of self-transcendence, just as the Olympic motto says "faster, higher, stronger".This is the transcendence both in body and spirit!
解析
审题时,要抓住重点词“运动精神”。第一段要表明自己的立场,简单表明体育给我们带来了健康,在我们的生活中扮演重要的角色。第二段着重表明体育挑战的不仅是身体,更是意志,它体现的是坚持的精神,为各国提供沟通的平台。不仅仅是竞技技巧的提升,身体的提升,更是精神的超越。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3112676.html
相关试题推荐
(1)An"applepolisher"isonewhogivesgiftstowinfriendshiporspecialt
Dependingonwhichplayeryouask,the"Fevernova"ballthatsportsequipmen
Jackwishesthathe________businessinsteadofhistorywhenhewasinuniversity
Iwouldrather______outtolookforajobinsteadofmopingaroundhereeveryday
Whetherwe’llholdthesportsmeetingdependsontheweather,______?A、won’twe
Iwouldrather______outtolookforajobinsteadofmopingaroundhereeveryday
Iwouldrather______outtolookforajobinsteadofmopingaroundhereeveryday
我通常在网上看我喜欢的电影,而不去电影院。(insteadof)Insteadofgoingtothecinema.Iusuallywatch
Blacksportscarsgofasterthanbluesalooncarsbutslowerthanredsportscar
Whatisfriendshiporhowshouldwedefineit?Itisasimplebutdifficult
随机试题
A.widerB.rapidlyC.satisfactoryD.biggerE.objectsF.genuinelyG.
[originaltext]M:Hello,Alice,whatdoyouthinkaboutautonomouscars?W:[5]
给定关系模式R(U,F),U={A,B,C,D},函数依赖集F={AB→C,CD
选择实验动物时,通常不需要考虑的是A.动物的种类 B.动物的性别 C.动物的
下列关于流动资金贷款的表述,正确的是( )。A.可以用于借款人日常生产经营周转
A.0 B.1 C.2 D.3
基金子公司的产品类型多样,风险收益特征也比较灵活,投资基金子公司产品主要注意的有
以下药物中,可以用于解救铅中毒的特殊解毒剂有A.青霉胺 B.二巯丙醇 C.依
下列属于1988年巴塞尔报告主要内容的有()。A.资本组成 B.资本标准
甲企业2019年11月购置安全生产专用设备用于生产经营并已实际投入使用,
最新回复
(
0
)