首页
登录
职称英语
Newspapers and television reports around the world show Africa as a continen
Newspapers and television reports around the world show Africa as a continen
游客
2023-10-19
76
管理
问题
Newspapers and television reports around the world show Africa as a continent with many problems. They focus on the wars, the starving children, the terrible diseases, and the natural disasters. Other, more positive aspects of life in Africa are rarely shown.
There are, indeed, serious problems in many parts of Africa.【B1】 ________These wars are in part due to historical competitions among tribes. However, in the past, the fighting was local and small in scale. In recent years, it has become far more violent and destructive. This is partly because of the destructive power of modern weapons. It is also because the situation has changed dramatically.
Starting in the sixteenth century, European powers began to move into Africa. They took African people to sell as slaves in North and South America. They also took any valuable resources they could find, such as ivory, gold, or diamonds. In the nineteenth century, the European rulers divided up the continent into countries. 【B2】_______ When the countries of Africa became independent in the twentieth century, there were often several different tribes in a country, and each tribe wanted to rule. The result was conflict and civil war. 【B3】 ________Governing means having not. only power, but also access to wealth. In recent years, it has also meant having control over international aid and, therefore, access to food in times of starvation. 【B4】________ Countries that are at war have little time or resources to deal with poverty, hunger, or disease. They are unable to take any measures for a better future, and so many countries are becoming poorer and their problems are growing. For example, HIV has spread rapidly in Africa because of the lack of education, health care and medical supplies. Other diseases, many preventable, have spread quickly for the same reasons.
【B5】 ________ Ordinary people in many countries are joining together to change and improve their lives. Young and talented Africans are looking out to the rest of the world. They are experimenting with ways to use the Internet and other new technology to try to solve some of their problems. In the arts, and especially in music, many talented performers are showing the world what it means to be African.
Complete the passage with the following sentences. There are two extra sentences that you do not need to use.
A. In spite of these problems, however, many Africans are in the hope of having a good future.
B. Until then, a small minority of white people governed South Africa and blacks were forced to live separately from whites.
C. The biggest problem facing Africans today is the continuing threat of wars.
D. In many countries, the civil wars have been going on for decades as different groups fight for control of the government.
E. Through the Internet, Africans could have better access to information and better contacts with the rest of the world.
F. Many of the problems facing Africa today have been worsened by this fighting over control of the government.
G. They didn’ t understand much about African tribal traditions, and so the borders of these countries didn’ t match the traditional borders of tribal lands. [br] 【B1】
选项
答案
C
解析
空白处上文提到非洲存在严重的问题,下文提到部落间的战争问题,因此该处应起到承上启下的作用,the biggest problem对应serious problems,continuing threat of wars对应these wars。故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3111977.html
相关试题推荐
(1)ThegovernmentandMicrosoftplantosellaroundtheworldBritain’snew
(1)Becauseofcomputersandcabletelevision,themembersoftheaudiencewi
Weallseeandhearaboutextraordinarypeoplearoundusandwonderwhywec
Weallseeandhearaboutextraordinarypeoplearoundusandwonderwhywec
Weallseeandhearaboutextraordinarypeoplearoundusandwonderwhywec
Weallseeandhearaboutextraordinarypeoplearoundusandwonderwhywec
Weallseeandhearaboutextraordinarypeoplearoundusandwonderwhywec
(1)TheearliestsettlerscametotheNorthAmericancontinenttoestablish
Onceuponatime,societieswereorganizedaroundreligion,farming,tradeo
Onceuponatime,societieswereorganizedaroundreligion,farming,tradeo
随机试题
ReadthistexttakenfromanarticleaboutAccounting.Choosethebestsentence
筷子的使用要追溯到古时候,那时候大部分中国人还是农民。那些农夫不想用脏手拿取食物,也不想被烫着,所以就开始用小树枝(twig)来夹取食物。因为中国人从小
施工现场管理人员没必要了解企业的发展动态和帮助推进企业发展()
下列关于现金流量折现模型的说法中,不正确的是( )。A.现金流量折现模型的基本
上市公司发行股份购买资产同时配套募集资金,以下说法正确的有()。 Ⅰ募集配套资
A.痰湿证 B.肝郁肾虚证 C.气滞证 D.肾虚证 E.气滞血瘀证患者月
人身事故应:应查明事故发生前伤亡人员和相关人员的((A)技术水平(B)安全教
某二级干线公路上一座标准跨径为30m的单跨简支梁桥,其总体布置如题图所示。桥面宽
()因其信誉好、利率优、风险小而又被称为“金边债券”。A.政府债券 B.
2012年7月,张某首次购买一套总价为40万元、建筑面积为50㎡的商品住房,并向
最新回复
(
0
)