首页
登录
职称英语
What will happen to the Himalayan Mountains by the end of the 21st century? [ori
What will happen to the Himalayan Mountains by the end of the 21st century? [ori
游客
2023-10-17
65
管理
问题
What will happen to the Himalayan Mountains by the end of the 21st century?
At least one - third of the ice in the Himalayan Mountains will disappear by the end of this century because of rising temperatures, scientists said this week. This will threaten river flows that provide water resources for 1.9 billion people. Huge glaciers make the Hindu Kush Himalaya area the planet’s so - called "third pole" behind Antarctica and the Arctic. The area is home to the world’s highest mountains. It stretches 3, 500 kilometers across Nepal, Bangladesh, China, Bhutan, Afghanistan, Pakistan, India and Myanmar.
选项
A、Many more glaciers will be forming there.
B、At least one-third of the ice there will disappear due to rising temperatures.
C、A lot of animal species there will be extinct.
D、More and more people will go there for travelling or mountain climbing.
答案
B
解析
题目问在21世纪末,喜马拉雅山脉将会发生什么变化。新闻第一句提到“At least one - third of the ice in the Himalayan Mountains will disappear”喜马拉雅山脉上至少有三分之一的冰层将会消失,故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3104475.html
相关试题推荐
WhatHappensintheNightisbasedon______.[br][originaltext]ThefilmsI
WhatHappensintheNightisbasedon______.[br][originaltext]ThefilmsI
WhatHappensintheNightisbasedon______.[br][originaltext]ThefilmsI
WhatHappensintheNightisbasedon______.[originaltext]ThefilmsI’llta
Whathappened?Therewas______[br][originaltext]M:TherewasanaccidentonO
Whathappened?Therewas______[originaltext]M:TherewasanaccidentonOakRoa
Jobsinthe21stCenturyWhatwillourworldbelike
Jobsinthe21stCenturyWhatwillourworldbelike
Jobsinthe21stCenturyWhatwillourworldbelike
Jobsinthe21stCenturyWhatwillourworldbelike
随机试题
Thefirstthingforyoutodobeforeyoubuyclothesistoreadthelablesinsid
HowtoprotectyourcomputerfrombeingattackedbyavirusBesu
InaBertelsmannFoundationstudyonsocialjusticereleasedthisfall,the
下列属于神魔小说的著作有()A.《西游记》 B.《开辞演义》 C.《封神演义
关于维生素缺乏症的叙述,不正确的是A.维生素A缺乏--夜盲症 B.维生素D缺乏
血压是指血压在血管内流动时对血管壁产生的单位面积侧压。血压单位通常以()表示
五育中,智育对应着数学、语文课,体育对应着体育课,美育对应着美术课,它们是一一对
下列各项中,不符合内部牵制的要求的是()。A、出纳人员管票据 B、出纳人员
房地产经纪专业人员只能通过( )的方式取得报酬。A.与委托人协商 B.订立合
根据物权的发生是否基于当事人的意思为标准可将物权分为( )。A.自物权和他物权
最新回复
(
0
)