首页
登录
职称英语
Winter sports face a double threat, from climate and demographic change. The
Winter sports face a double threat, from climate and demographic change. The
游客
2023-10-15
78
管理
问题
Winter sports face a double threat, from climate and demographic change. The industry’s response is making it worse.
【B1】______. But the effect has been greater in the Alps, the mountain range most visited for winter sports, which has warmed by about 2℃. This has been most intense in summer, which is why the Marmolada glacier has been melting so fast. Increasingly, though, global warming is affecting the snow and ice in winter, too, with profound consequences for the winter-sports industry that has brought the high life to poor Alpine valleys.
【B2】______. Laurent Vanat, author of an annual report on snow and mountain tourism, estimates that the number of skier-days (visits to ski slopes for part of or a whole day)in the world’s main ski destinations fell from about 350m in the 2008-09 season to about 320m in 2015-16. This includes declines in the United States, Canada, France, Switzerland, Italy and, most markedly, in fast-aging Japan. The drop would be bigger still were it not for breakneck growth in China, where skier-days nearly tripled in the same period to 11m. American resorts (usually small ones)have been closing since the late 1980s. Those in the European Alps, which account for about 40% of skier-days, have mostly kept going, albeit with various public subsidies. 【B3】______. In Mediterranean antiquity they were sacred places where the heavenly touched the earthly: Greek gods dwelt on Olympus and Moses was given the law on Mount Sinai. Later they became places , where monsters lurked. The highest mountain in the Alps was known as Montagne Maudite, the "cursed mountain" , before becoming Mont Blanc.
【B4】______. Messrs Scott and Steiger have reworked climate-model assessments to take this into account. One looks at roughly 300 resorts in the vulnerable eastern Alps (parts of Germany, Austria, Switzerland and Italy). Relying just on natural snow, about 70% of them would no longer survive with 2°C more warming, and 90% would be endangered with 4°C. But with snow-making these proportions fell to about 15% and 60% respectively.
【B5】______. Not every ski resort has an iconic mountain that looks wonderful in summer. And for all the golf, horse-riding and mountain-biking that may be on offer, nothing draws people quite like the thrill of snow, many resort officials say. Their mantra is: "Skiing is not everything. But without skiing there is nothing. "
Questions 61 to 65
Choose from the sentences A—G the one which best fits each gap of 61—65. There are two extra sentences which you do not need to use.
A. This is not a future which everyone believes in.
B. Mountains have only recently become playgrounds.
C. A lot of schools don’t really encourage team sports.
D. A more immediate worry for the winter-sports industry is that skiing and snowboarding have peaked in the rich world.
E. The greenhouse gases emitted since the beginning of the Industrial Revolution have so far warmed the world by roughly 1°C , on average.
F. Organized ski treks exist, their routes following set trails with accommodation enroute.
G. The main response of resorts has been to invest heavily in artificial snow-making. [br] 【B2】
选项
答案
D
解析
根据文章第三段的内容,滑雪等活动已经不再在发达国家如美国、法国等保持热度,反而还有所下降,只有D选项能够承接下文,即滑雪产业担心在发达国家已经达到巅峰,不能再增长了。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3098707.html
相关试题推荐
ThesouthernpartofthePacificcoastinCaliforniahasa______climate.A、subtro
AcrossAfrica,thetsetseflythreatensastaggering55millionspeopleandthei
AcrossAfrica,thetsetseflythreatensastaggering55millionspeopleandthei
AcrossAfrica,thetsetseflythreatensastaggering55millionspeopleandthei
AcrossAfrica,thetsetseflythreatensastaggering55millionspeopleandthei
WillRussiachangetheclocktowintertimethisautumn?[br][originaltext]Rus
WillRussiachangetheclocktowintertimethisautumn?[br][originaltext]Rus
WillRussiachangetheclocktowintertimethisautumn?[br][originaltext]Rus
WillRussiachangetheclocktowintertimethisautumn?[br][originaltext]Rus
______,thecondorinPeruisthreatenedbytherapidencroachmentofhumans.A、A
随机试题
InWashingtonthisweek,TreasurySecretaryGeithnerannouncednewstepsto
TheFrenchPresident’svisittoJapanaimsat[originaltext]TheFrenchPresi
中国酒具(winesets)有悠久的历史,并有各种各样的形状和尺寸。在材料方面,有陶器(pottery)、铜器、瓷器(porcelain),玉器、玻璃
下列各组词语中没有错别字的一项是( )
患者女性,36岁,间断反复发热2个月,既往有风湿性心脏病史5年,查体:胸骨左缘第
根据《建筑抗震设计规范》(GB50011—2010)当抗震设防烈度为8度时,下
( )适用于体积大、重量也很大、难于移动的产品生产过程。A.固定布置 B.工
目前保证网络交易安全性的技术主要有()。 A.防火墙 B.信息加密 C.认
下列关于审计报告的说法中,错误的是()。A.如果注册会计师在对财务报表出具
根据《政府投资条例》,为了完善政府投资体制,可以进行()。A.明确界定政府
最新回复
(
0
)