首页
登录
职称英语
[originaltext] Falling ticket prices and rising incomes are leading to rapid
[originaltext] Falling ticket prices and rising incomes are leading to rapid
游客
2023-10-14
89
管理
问题
Falling ticket prices and rising incomes are leading to rapid growth in global air travel. According to the British government, the number of British air passengers, for example, will more than double in the next quarter of a century. Increases of such an order would mean much more aviation fuel being burned and aviation fuel may be more harmful to the environment than other fuels because the resulting smoke is emitted at high altitudes.
Question: Why is there rapid growth in global air travel in the UK?
选项
A、Ticket prices have been falling and their incomes rising.
B、Aviation fuel is becoming less expensive.
C、British people prefer to travel by plane.
答案
A
解析
从第一句即可得知英国乘坐飞机出行的人数大大增多,原因是由于机票价格的下调以及人们的工资上涨两个方面的因素。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3097016.html
相关试题推荐
Whatactivityranksfirstintermsoftheamountoftime?[originaltext]ForChin
Towhichcountrydoesthemanplantotravel?[br][originaltext]M:YouknowIa
Towhichcountrydoesthemanplantotravel?[br][originaltext]M:YouknowIa
Theywillbeonvacationforthenextsemester.[br][originaltext]W:Hi,Wang,ho
Theywillbeonvacationforthenextsemester.[br][originaltext]W:Hi,Wang,ho
Theywillbeonvacationforthenextsemester.[originaltext]W:Hi,Wang,howare
[originaltext]W:Howhasthetakeoveraffectedthecompany?M:AplantinManila
[originaltext]M:Sorry,I’mlate.Didyouhearaboutthetrains?W:Yes,Iheardthe
[originaltext]W:CanIseeyourhandluggage,please?M:Ijusthavethisbagand
[originaltext]M:Youdidn’tgototheconcertlastnighteither,didyou?W:No,I
随机试题
Thetycoonissaidiiithenewspaper______thedaybeforeyesterdayonhisway
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupp
Inthefirstsentence,thewritersays"itisclaimed"because______.[br]Peop
对下面这首新诗思想内容的理解,不恰当的一项是: 三代 臧克家 孩子, 在
下列选项中血小板相关免疫球蛋白含量减低的是A.系统性红斑狼疮 B.同种免疫性血
在氧化铝料浆配置工序中,进入布袋收尘器内检修或清理更换布袋时,易发生的事故类型是
从优势视角出发,社会工作者致力于为服务对象增能。为此,在制订服务计划时,社会工作
1974年德国赫斯塔特银行的破产,促成了国际性金融监管机构()的成立。A.国际
加强职业道德修养的正确方法是()。 (A)在学习上,看别人怎样做,自己就怎样
(2014年真题)用于测定砌筑砂浆抗压强度的试块,其养护龄期是()天。A.7
最新回复
(
0
)