首页
登录
职称英语
The conquering Europeans displaced the Aborigines, killing many, driving oth
The conquering Europeans displaced the Aborigines, killing many, driving oth
游客
2023-10-14
74
管理
问题
The conquering Europeans displaced the Aborigines, killing many, driving others from their traditional tribal lands, and eventually settling many of the tribal remnants on government reserves, where flour and beef replaced nardoo and wallaby as staple foods. And so, gradually, the vast store of knowledge, accumulated over thousands of years, fell into disuse. Much was lost.
However, a few European men took an intelligent and even respectful interest in the people who were being displaced. Explorers, missionaries, botanists, naturalists and government officials observed, recorded and fortunately in some cases, published. Today, we can draw on these publications to form the main basis of our knowledge of the edible, natural products of Australia. The picture is no doubt mostly incomplete. We can only speculate on the number of edible plants on which no observation was recorded. Not all our information on the subject comes from the Aborigines, Times were hard in the early days of European settlement, and traditional foods were often in short supply or impossibly expensive for a pioneer trying to establish a farm in the bush. And so necessity led to experimentation, just as it must have done for the Aborigines, and experimentation led to some lucky results. So far as is known, the Aborigines made no use of Leptospermum or Dodonaea as food plants, yet the ear-ly settlers found that one could be used as a substitute for tea and the other for hops. These plants are not closely related to the species they replaced, so their use was not based on botanical observation. Probably some experiments had less happy endings; L. J. Webb has used the expression eat, die and learn in connection with the Aboriginal experimentation, but it was the successful attempts that became widely known. It is possible that the edibility of some native plants used by the Aborigines was discovered independently by the European settlers or their descendants.
Explorers making long expeditions found it impossible to carry sufficient food for the whole journey and were forced to rely, in part, on food that they could find on the way. Still another source of information comes from the practice in other countries. There are many species from northern Australia which occur also in Southeast Asia, where they are used for food.
In general, those Aborigines living in the dry inland areas were largely dependent for their vegetable foods on seed such as those of grasses, acacias and eucalypts. They ground these seeds between flat stones to make coarse flour. Tribes on the coast, and particularly those in the vicinity of coastal rainforests, had a more varied vegetable diet with a higher proportion of fruits and tubers. Some of the coastal plants, even if they had grown inland, probably would have been unavailable as food since they required prolonged washing or soaking to render them non-poisonous; many of the inland tribes could not obtain water in the quantities necessary for such treatment. There was also considerable variation in the edible plants available to Aborigines in different latitudes. In general, the people who lived in the moist tropical areas enjoyed a much greater variety, than those in the southern part of Australia. [br] Pre-European Aboriginal tribes closer to the coast had access to ______ than the tribes further inland.
选项
答案
more varied food plants
解析
(文中最后一段提到Tribes on the coast…had a more varied vegetable diet with a higher proportion of fruits and tubers,意为:海岸附近部落的食谱更多样化,也有更多的水果和块茎植物,即离海岸更近的居民部落比内陆的部落能够享受到更多的可食植物。)
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3095922.html
相关试题推荐
ForgetLondon,ParisandMilan.ThelatestplaceforfashionableEuropeans
ForgetLondon,ParisandMilan.ThelatestplaceforfashionableEuropeans
ForgetLondon,ParisandMilan.ThelatestplaceforfashionableEuropeans
ForgetLondon,ParisandMilan.ThelatestplaceforfashionableEuropeans
ForgetLondon,ParisandMilan.ThelatestplaceforfashionableEuropeans
Womengivingbirthareoftenofferedacupunctureinsteadofpain-killingdrugs.分
—Ifeelsonervousaboutthedrivingtesttomorrow.—___________A、Ireallyenvy
—Ifeelsonervousaboutthedrivingtesttomorrow.—________.A、Ireallyenv
TheconqueringEuropeansdisplacedtheAborigines,killingmany,drivingoth
TheconqueringEuropeansdisplacedtheAborigines,killingmany,drivingoth
随机试题
WhichofthefollowingsentencesisanORDER?A、Itisessentialthatallthefact
MedicalresearchersinBostonrecentlyfoundout【C1】______millionsofpeop
Thepassageismainlyabout______.[br]Allofthefollowingplayapartindet
根据中国证监会的规定,ETF联接基金投资于目标ETF的资产不得低于联接基金资产净
药材青蒿中有抗疟作用的化学成分是A.青蒿素B.青蒿甲素C.青蒿乙素D.黄酮类E.
()又称为“泰勒模式”,是由被称为“评价之父”的泰勒提出的。A.行为目标评价模式
根据《合伙企业法》的规定,下列不属于有限合伙人当然退伙情形的是()。A.有限合
根据企业所得税法律制度的规定,企业依照国务院有关主管部门或省级人民政府规定的范围
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
下列情况不能提出行政复议的是( )。A.对行政处罚不服的 B.认为符合法定条件
最新回复
(
0
)