首页
登录
职称英语
Berry was shocked in Rio because______. [originaltext]Jason: Berry, you’re just
Berry was shocked in Rio because______. [originaltext]Jason: Berry, you’re just
游客
2023-10-13
85
管理
问题
Berry was shocked in Rio because______.
Jason: Berry, you’re just back from Rio de Janeiro?
Berry: Yeah.
Jason: What was it like?
Berry: Well, the first day in Rio was quite a shock for us. Here it was a lot of fat middle-aged Europeans and Americans exercising along the beach, sunbathing, walking with their walk-mans. It’s a big contrast to the thousands of people sleeping on the street during night.
Jason: What was the weather like?
Berry: The climate is very different from other places such as Peru or Bolivia. We were at sea level , and we all felt very good about it. No one of us needed to breathe extra air from time to time, and the temperature is about 25 degrees and the air is very humid.
Jason: That’s really nice.
Berry: The first day we had very nice weather, and were able to really relax on the beach. After these two days we had bad weather, rain and cloudy. So, we’re a little bit disappointed a-bout that. Due to the weather, we explored the old part of Rio.
Jason: How about the food there?
Berry: We ate at local restaurant. Tiffs restaurant has a fixed fee of about US $ 10. Then you can eat as much as you want from a vast and delicate buffet consisting of both seafood and -meat. Dessert and drinks are not included.
Jason: It’s been really a nice trip.
Berry: Well, Rio was not the experience we had hoped for, and we feel that this city is over-publicized. But anyway it’s cool to have been there.
选项
A、there was a contrast between the rich and poor
B、travelers spent their time sleeping rather than sightseeing
C、people worked very hard while on vacation
答案
A
解析
让Berry震惊的是富人在沙滩上做体操,晒日光浴,带着随身听散步,而穷人晚上睡在街道上,这形成了a big contrast,故A项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3094790.html
相关试题推荐
Theconversationistakingplaceatafriend’shouse.[br][originaltext]M1Hi
Theconversationistakingplaceatafriend’shouse.[br][originaltext]M1Hi
Theconversationistakingplaceatafriend’shouse.[originaltext]M1Hi.Myn
[originaltext]WMike,we’llneedtorentacarforourtripnextweek.Couldyo
[originaltext]WMike,we’llneedtorentacarforourtripnextweek.Couldyo
Asanxiety-makers,examinationsaresecondtonone.Thatisbecausesomuchd
Asanxiety-makers,examinationsaresecondtonone.Thatisbecausesomuchd
Asanxiety-makers,examinationsaresecondtonone.Thatisbecausesomuchd
Asanxiety-makers,examinationsaresecondtonone.Thatisbecausesomuchd
Asanxiety-makers,examinationsaresecondtonone.Thatisbecausesomuchd
随机试题
加拿大的温哥华(Vancouver)1986年刚刚度过百岁生日,但城市的发展令世界瞩目。以港立市,以港兴市,是许多港口城市生存发展的道路。经过百年开发建
The______talksbetweenChinaandJapanwerethebaseofthelateragreement.A、in
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
利用( )可以获取某FTP服务器中是否存在可写目录的信息。A.防火墙系统 B
传统的千兆以太网GBIC都是采用两根光纤进行数据传输,在EPON中,为了降低施工
理财师根据家庭生命周期的不同,可以了解、掌握处于不同家庭生命周期阶段的客户的(?
下列这首古代诗歌的作者是:"松下问童子。言师采药去。只在此山中,云深不知处"(
设电阻规范下限为95Ω,规范上限为105Ω,现设电阻规范上、下限不变,另一批电阻
通常,进行岩体稳定性分类时,不采用( )参数。A.岩石强度 B.岩石的吸水性
胰头癌 A.左上腹痛突出,放射到腰背部,夜痛尤剧 B.进行性加重的黄疸 C
最新回复
(
0
)