首页
登录
职称英语
What first inspired Martin Middleton’s interest in travelling? [br] [originalte
What first inspired Martin Middleton’s interest in travelling? [br] [originalte
游客
2023-10-13
80
管理
问题
What first inspired Martin Middleton’s interest in travelling? [br]
W: Today’s guest needs no introduction. He is a man who has given us hours of interest and entertainment over the years, with his weekly series of wildlife programmes. He is, of course, Martin Middleton. Martin, you’ve been to the four corners of the Earth in search of material. Where did this love of adventure come from?
M: I don’t really know. I didn’t travel much as a child, but I remember reading about the East and being fascinated by it. Then, when I was about 12, I met someone who’d been to Singapore and to me that seemed incredible. Of course, when I started in television, back in the early 1960s, you didn’t travel to make a wildlife program—you went along and filmed at the local zoo. So, when I said I’d like to go and film in Africa, the Head of Programmes just laughed at me.
W: And, did you go to Africa?
M: On that occasion, no! But I eventually got them to allow me to go to Borneo in 1962. There was just me and a cameraman. We went off for four months, filming wherever we saw something interesting. We bought a canoe, paddled up river for ten days and ended up in a traditional long-house. Nowadays, of course, it’s all quite different.
W: Different? In what way?
M: We do months of preparation before we set off, so when we start filming, we know exactly what scenes we want to get. I mean, you don’t get up in the morning and say to your team, ’ What shall we do this morning? ’ You have to know exactly what each scene is going to show—to work to a strict plan.
W: What I wonder is where somebody like you, who travels to all these exotic places as part of their work, goes on holiday?
M:(laughs)I’m not very good at lying on a beach—that’s for sure. I wouldn’t go to a place just to sit around. It’s nice to have an objective when you’re traveling—to have something you want to film. I’ve just come back from the Dominican Republic, and we were put up for the first night in a big hotel. The place was absolutely full of people, just lying there sunbathing. They seemed quite happy to spend the whole day stretched out around the pool. They never seemed to want to go and explore the amazing things there were to see outside the hotel. For me, that would be a very boring way to spend a holiday.
W: Your programmes, though, must have inspired a lot of people to take their holidays in remote and little known places.
M: You are probably right, but, well, I have mixed feelings about all this. I go back to the places where, years ago, I was the only European, and now there are cruise ships coming three times a day. So, you worry that in ten years or so, every remote place on the planet will be swallowed up, because everyone will be visiting it. But, on the other hand, I am in favour of tourism that is done in a way that protects the environment. You can see a good example of this in the Galapagos Islands, where the tourism is carefully managed. That’s very successful, and could be a model for the future.
选项
A、They were risking their health by exposing themselves to too much sunshine.
B、They enjoyed themselves so much.
C、They were a very interesting bunch of people.
D、They were not taking advantage of the opportunity they had.
答案
D
解析
根据Martin对那些整天晒太阳的人的评论可知他认为那些人没有利用好他们的机会去看看外面的世界。原文为They never seemed to want to go and explore the amazing things there were to see outside the hotel,故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3094181.html
相关试题推荐
WhydoesRecep-TayyipErdogandecidetochangetheconstitution?[originaltext]I
Howmanypeoplediedunderthelamlvudinedrugtreatment?[originaltext]Adoctor
Whichaccidentwasreportedinthenews?[originaltext]TheauthoritiesinMexico
WhatdoesAlansayabestboyis?[originaltext]W:IsupposethefirstquestionI
SupposeyouweretravellingtoSoutheastAsiaonacruiseship.Youhads
SupposeyouweretravellingtoSoutheastAsiaonacruiseship.Youhads
SupposeyouweretravellingtoSoutheastAsiaonacruiseship.Youhads
WhatisthemessageconveyedintheUNscientificreport?[originaltext]AnewUn
Whatdoesthenewsreportaboutthenewlydevelopedbatteries?[originaltext]Thr
Whathascausedtheclimateemergencyaccordingtothereport?[originaltext]Mor
随机试题
加拿大的温哥华(Vancouver)1986年刚刚度过百岁生日,但城市的发展令世界瞩目。以港立市,以港兴市,是许多港口城市生存发展的道路。经过百年开发建
The______talksbetweenChinaandJapanwerethebaseofthelateragreement.A、in
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
利用( )可以获取某FTP服务器中是否存在可写目录的信息。A.防火墙系统 B
传统的千兆以太网GBIC都是采用两根光纤进行数据传输,在EPON中,为了降低施工
理财师根据家庭生命周期的不同,可以了解、掌握处于不同家庭生命周期阶段的客户的(?
下列这首古代诗歌的作者是:"松下问童子。言师采药去。只在此山中,云深不知处"(
设电阻规范下限为95Ω,规范上限为105Ω,现设电阻规范上、下限不变,另一批电阻
通常,进行岩体稳定性分类时,不采用( )参数。A.岩石强度 B.岩石的吸水性
胰头癌 A.左上腹痛突出,放射到腰背部,夜痛尤剧 B.进行性加重的黄疸 C
最新回复
(
0
)