首页
登录
职称英语
Jeanne Lavale is an 18-year-old student at the Art Deco College of Art
Jeanne Lavale is an 18-year-old student at the Art Deco College of Art
游客
2023-10-12
64
管理
问题
Jeanne Lavale is an 18-year-old student at the Art Deco College of Art and Design in Antwerp, Belgium.One of the world’s major seaports, the Port of Antwerp is on the Schelde River in Belgium about 55 miles from the North Sea.During the period of her college, she has gained her professional course of outstanding achievements, profound knowledge, and years of scholarship.She has also mastered art, music, drama, literature and other aspects of the basic theory and basic knowledge.She has strong organizational ability and social ability, works well independently.And together with other people, she has developed team spirit, and has achieved outstanding results in various activities.
She is hoping to be chosen as "Antwerp Artist of the Year" with her paintings and sculptures.She entered the college two years ago at the age of sixteen.She has been painting and sculpting since she was eight years old.She was interested in painting and sculpting at that time because she could express her thoughts in her works.She was determined to be an artist in the future when she was very young.
To enter the "Antwerp Artist of the Year" competition, she has to present two paintings and one three-dimensional piece.While studying at the college she has completed twenty paintings using various media-oils, watercolours, acrylics and pen-and-ink.She has also produced a collection of wood and metal sculptures representing changes in the technical world over the last fifty years.Although her favourite sculpture is called "Space Rocket", she feels that this is not the one to choose for the competition, so she has decided to send in "Machine Mind" instead.
Her paintings for the competition, both watercolours, will be from her collection "Friends" , and she has chosen "Julie" , a portrait of her best friend Julie Vasey, who is her classmate and likes to read romantic novels.Jeanne is not interested in romantic novels, but she added beauty to the painting and painted such a vivid portrait.Her second choice is a view of Herentals, the town where she grew up.It is called simply "Home".
If she wins the competition she will get an opportunity for her paintings or sculpture to be shown in galleries all over Europe.There is also a cash prize of 2,000 euros.This would help her to continue working as an artist after leaving college, and also to fulfill her ambition to start a painting workshop for young children.
The competition rules require the paintings and sculpture to be ready for collection on either 17 or 19 July, and the organisers will contact the college to set a convenient time.Jeanne needs to give the name of her art teacher, Mrs V.Benet, whose contact telephone number is 571-9300, extension 403.The college is at 27 Tervurenlaan in Antwerp.Alternatively, entrants may, if they prefer, deliver their own artworks to the organisers during the weekend of 14 and 15 July.In this case, they should go to the Kattenberg Studio at 5 Avenue Boitsfort, Antwerp, between 10 a.m.and 4 p.m.on either day.After consulting Mrs Bemet, Jenne has decided to ask for her artworks to be collected from the college on the first of the two possible dates.
[br]
选项
答案
2或Two
解析
文章第二段第二句提到“她两年前16岁时进了大学”。由此可知,珍妮正式学习艺术已经两年了,故填入2或Two。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3091902.html
相关试题推荐
Mystudentsfoundthebook______:itprovidedthemwithallabundanceofinforma
Tertiaryeducation;-astudentistreated【D1】______-studentshavetobemore
Tertiaryeducation;-astudentistreated【D1】______-studentshavetobemore
Tertiaryeducation;-astudentistreated【D1】______-studentshavetobemore
Tertiaryeducation;-astudentistreated【D1】______-studentshavetobemore
Tertiaryeducation;-astudentistreated【D1】______-studentshavetobemore
Tertiaryeducation;-astudentistreated【D1】______-studentshavetobemore
Tertiaryeducation;-astudentistreated【D1】______-studentshavetobemore
WhenisBBCsOverseasStudentsatBritishUniversitiesonaireveryday?[br]
WhenisBBCsOverseasStudentsatBritishUniversitiesonaireveryday?[br]
随机试题
MayorMichaelBloomberg’sadministrationreceivedamajorsetbackwhena
ThefirstschoolIwenttowasared-brickbuildingontheedgeofthetown,
[originaltext]W:Hey,Tom!Iheardthatyouareauditingatthehistoryclass.
Onlytwocountriesintheadvancedworldprovidenoguaranteeforpaidleave
关于轻度烧伤患者的创面处理。下列哪项是错误的A.水疱大者可消毒后穿刺抽液 B
需要在项目达产后才能使用的盈利能力指标有( )。A.财务内部收益率 B.投资
C提示框中三个图形都是一笔画成,问题框中前两个图形也可以一笔画成,依此规律,故选C。
A.脾胃 B.肝胆 C.心肾 D.肝肾 E.肝肺与气机调节关系密切的是(
()提出了全面质量管理的概念。A:休哈特 B:菲根堡姆 C:比尔·史密斯
下列企业人力资源计划中,将目标定为优化部门编制和人员结构的是()。A.薪酬激励计
最新回复
(
0
)