首页
登录
职称英语
When friends come to visit us in the evening, they spend their time telling
When friends come to visit us in the evening, they spend their time telling
游客
2023-10-11
73
管理
问题
When friends come to visit us in the evening, they spend their time telling us they are in a hurry and looking at their watches. It isn’t that our friends are all very busy ; it is just that we haven’t got a television. People, think that we are very strange. "But what do you do in the evening ? " they are always asking. The answer is very simple. Both my wife and I have hobbies. We certainly don’t spend our evening staring at the walls . My wife enjoys cooking and painting and often attends evening classes in foreign languages. This is particularly useful as we often go abroad for our holidays. I collect stamps and am always busy with my collection. Both of us enjoy listening to the music and Haying chess together.
Sometimes there are power cuts and we no electricity in the house. This does not worry us as we just light candles and carry on with what we were doing before. Our friends are lost—no television!-so they don’t know what to do. On such evening our house is very full as they all come to us. They all have a good time. Instead of sitting in silence in front of the television, every-body talks and plays games. Yes, life is possible without television. [br] The couple have not got a television, because______ .
选项
A、they are not rich enough
B、they are strange people
C、they enjoy spending evenings in their own ways
D、they don’t know what to do when there are power cuts
答案
C
解析
细节题。文中夫妇不喜欢看电视,有其它嗜好,第一段第5行指出“My wife enjoys cooking…”直到句末,一直在描述,两人的生活习惯。妻子喜欢做饭、画画、上夜校学外语,我喜欢集邮……我们喜欢一起听音乐、下棋。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3090390.html
相关试题推荐
—Goodevening,Mrs.Adams.I’msorrytobargeinonyoulikethisbutI’dlike
WhenwastheInternationalFriendshipClubestablished?[br][originaltext]M:2
Ispentallthewinterbreakwithmyfriends.Notasingleday______afewhour
Whichcurrycomeswithriceincluded?[originaltext]W:Hello!M:Goodevening,T
Giventhechoicebetweenspendinganeveningwithfriendsandtakingextrat
Giventhechoicebetweenspendinganeveningwithfriendsandtakingextrat
Giventhechoicebetweenspendinganeveningwithfriendsandtakingextrat
Giventhechoicebetweenspendinganeveningwithfriendsandtakingextrat
Giventhechoicebetweenspendinganeveningwithfriendsandtakingextrat
Giventhechoicebetweenspendinganeveningwithfriendsandtakingextrat
随机试题
WhatcanweknowaboutRezwanFerdausfromthenewsitem?[br][originaltext]
LanguageandHumanityLanguageispowerfulanditcanhe
Thereareabout105malesbornforevery100females,butthis【B1】______dro
我不是做发财的梦。为了发财我的几个好朋友都下海了,当了个体商贩。她们手指上戴的金戒指脖子上戴的精美项链有时也让我看得眼花缭乱,但是透过这些东西我仿佛看见她们也有
Freemedicaltreatmentinthiscountrycoverssicknessofmindaswellas______
A.σ1=40MPa,ao=30° B.σ1=80MPa,ao=30° C.
关于我国的国防建设,下列说法不正确的是()。 A.我国第一顆原子弹于1968
按照建筑法及其相关规定,投标人之间()不属于串通投标的行为。A:相互约定抬高或
以下不属于帕金森病患者特征性表现的是A."搓丸样"动作 B.小写症 C.三偏
我国学制沿革史上,借鉴美国教育体制,初次确立了“六三三制”的学习阶段和年限的学制
最新回复
(
0
)