首页
登录
职称英语
How men first learned to invent words is unknown. All we really know is that
How men first learned to invent words is unknown. All we really know is that
游客
2023-10-11
91
管理
问题
How men first learned to invent words is unknown. All we really know is that men, unlike animals, somehow invented certain sounds to express thoughts and feelings, actions and things, so that they could communicate with each other; and that later they agreed upon certain signs, called letters, which could be combined to represent those sounds, and which could be written down. Those sounds, whether spoken or written in letters, we call words.
The power of words, then, lies in their associations--the things they bring up before our minds. Words become filled with meaning for us by experience; and the longer we live, the more certain words recall to us the happy and sad events of our past; the more we read and learn, the larger the number of words that mean something to us becomes.
Great writers are those who not only have great thoughts but also express these thoughts in words which appeal powerfully to our minds and feelings. This attractive use of words is what we call literary style. Above all, the real poet is a master of words. He can express his meaning in words which sing like music, and, by their position and association, can move men to tears. We should therefore learn to choose our words carefully and use them correctly, or they will make our speech dull and silly. [br] Which of the following is true of words according to the passage?
选项
A、Their power is beyond imagination.
B、They enable people to live longer and read more.
C、They remind people of their past experience.
D、They last longer than signs or sounds.
答案
C
解析
文章第二段中有这样一些句子:……词的力量在于它们的联想,即它们让我们联想到的事物。词随着我们经验的积累而富有意义。我们活得越久,能够令我们回忆起那些生活中幸福的、悲哀的事件的词就越多。说明词能够令人们想起他们过去的经历。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3090096.html
相关试题推荐
—Ifeelsonervousaboutthedrivingtesttomorrow.—______A、Ireallyenvyyou.
—Hello,DoctorGreen!Wehavetwokidsandreallyhopeto________themtogrowup
[originaltext]M:Doyoucomefromaparticularlymusicalfamily?W:Notreally.My
Thebicyclewasnotinventedbyoneindividualorinonecountry.Ittookne
[originaltext]W:Whatisthesinglemostimportantthingyou’velearnedabout
—Ifeelsonervousaboutthedrivingtesttomorrow.—________.A、Ireallyenv
Themanwhoinventedthemdoesn’twantone.Amanwhoboughtonedoesn’tneedit
Insomecountries,______iscalled"equality"doesnotreallymeanequalrights
[originaltext]M:Ireallyappreciateyourfillingmeinonyesterday’slecture.
[originaltext]M:Ireallyappreciateyourfillingmeinonyesterday’slecture.
随机试题
•YouarethePurchasingManagerforalargecompany.Lastmonthyoudecidedtol
[img]2022m10x/ct_ve01204002j_egmatqchoose_0006_221020[/img]Inthefigureabove,
Answerthequestionsbelow.ChooseNOMORETHANTWOWORDSAND/ORANUMBERfromt
心房纤颤发生后可使心排血量下降()。A.15%以上 B.20%以上 C.
患者,男,30岁。因车祸引起右胸部损伤,极度呼吸困难,发绀,并有严重的皮下气肿,
《变电评价管理规定》规定,地市公司电气试验班负责按照设备评价结果,开展相关设备(
并联电容器组全面巡视在例行巡视基础上增加了(____)内容。限流电抗器附近无磁性
在企业进行员工招聘时,可以帮助企业更准确、更全面地了解求职者潜能的心理测评方法是
WhatcanbeinferredaboutJackWhite?A.
某男,24岁。身上起大片风团,瘙痒剧烈,脘腹疼痛,恶心呕吐,神疲纳呆,大便秘结,
最新回复
(
0
)