首页
登录
职称英语
[originaltext] We often feel embarrassed if we enter a shop and don’t buy an
[originaltext] We often feel embarrassed if we enter a shop and don’t buy an
游客
2023-10-10
85
管理
问题
We often feel embarrassed if we enter a shop and don’t buy anything. But this doesn’t happen if we enter a good bookstore. Time spent in a bookshop can be enjoyable if you go to a good shop. No assistant will come near to you and say "Can I help you?" and you needn’t buy anything you don’t want. You may try to find out where the book you want is.(11)The assistant will lead you there and then he will go away and look as if he is not interested in selling a single book. There is a story which tells us about a good shop. A medical student has to read a textbook which is too expensive for him to buy. He can’t get it from a bookshop.(12)So every afternoon he goes there to read a little at a time. One day, however, he can’t find it in its usual place and is about to leave when he notices an assistant signing to him. To his surprise, the assistant points to the book, which is in a corner.(13)"I put it there so as not to sell it," says the assistant. Then he leaves the student to continue his reading.
11. What does the speaker think an assistant should do in a good bookstore?
12. When does the medical student usually go to the bookshop?
13. Why can’t the student find the book in its usual place?
选项
A、Lead the customers to where they want to go and then leave.
B、Come near to the customers and say "Can I help you?"
C、Introduce to the customers what they want in detail.
D、Follow the customers until they leave the shop.
答案
A
解析
短文中提到,在好的书店里,营业员不会走到你跟前问你是否需要帮助,你不必买自己不需要的东西,你可以找自己所需要的书在哪里。营业员会指引你到你所需要的书旁边,然后便走开。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3088124.html
相关试题推荐
What’sthemainmessageofthenewsitem?[originaltext]"Oneintenyoungpeople
What’stheearliestrecordofalcoholabout?[br][originaltext]W:Hasalcohola
What’stheearliestrecordofalcoholabout?[br][originaltext]W:Hasalcohola
What’stheearliestrecordofalcoholabout?[br][originaltext]W:Hasalcohola
ThepatientdefinitelycamefromYorkshire,inEngland.[br][originaltext]W:Hi
ThepatientdefinitelycamefromYorkshire,inEngland.[br][originaltext]W:Hi
[originaltext]M:Goodmorning.So,we’velookedatvariousaspectsofstaffselec
[originaltext]W:What’syouroccupation?M:Well,I’minBritainasaprojectman
[originaltext]M:Um,excuseme.DidIjusthearthatthePrestontoLancasterser
WhathappenedtothefemaleprotestersinConakry?[originaltext]OnSeptembertw
随机试题
【B1】[br]【B2】A、withB、ofC、toA考查介词。根据下文,“他们没地方避雨”,“很快就湿透了”,可以推测出,他们没有带伞。表示“随身携
Sevenoutof0teams_____forAtlantaDragonssubmittedwrittendocumentsonthe
Gallopingtechnologicalprogresshasmadeconsumers______:advancesundreamedof
Automationreferstotheintroductionofelectroniccontrolandautomaticope
投资者A过去3年每年收益率分别为-11%,10%,50%,投资者B过去3年的每年
到2017年为止,《中国药典》一共颁布了A.5部 B.6部 C.8部 D.
已知A—B、B—C和A—C航线的机票价格从750元提高到1000元时,三条航线的
(2016年真题)期货公司客户可以通过()等委托方式下达交易指令。A.书面
(2020年真题)根据支付结算法律制度的规定,张某于2020年1月20日签发一张
箱涵顶进作业应在地下水位降至基底以下()进行,并宜避开雨期施工。A.0.5m
最新回复
(
0
)