首页
登录
职称英语
After trying to mollify(平息)its critics in recent years by offering better he
After trying to mollify(平息)its critics in recent years by offering better he
游客
2023-10-10
64
管理
问题
After trying to mollify(平息)its critics in recent years by offering better health care benefits to its employees, Wal-Mart is substantially rolling back coverage for part-time workers and significantly raising premiums(保险费)for many full-time staff. Citing rising costs, Wal-Mart, the nation’s largest private employer, told its employees this week that all future part-time employees who work less than 24 hours a week on average will no longer qualify for any of the company’s health insurance plans. In addition, any new employees who average 24 hours to 33 hours a week will no longer be able to include a spouse as part of their health care plan, although children can still be covered.
This is a big shift from just a few years ago when Wal-Mart expanded coverage for employees and their families after facing criticism because so many of its 1.4 million workers could not afford or did not qualify for coverage—rendering many of them eligible for Medicaid(医疗补助). Under pressure from states saddled with rising Medicaid costs and from labor unions and community groups, Wal-Mart had agreed to offer part-time employees, even those averaging less than 24 hours a week, health care insurance after a year on the job, shaving a year off the eligibility requirement. Wal-Mart also said that it was offering health plans that cost its employees about $ 250 a year for family coverage.
At the time, the moves were considered a departure from some of its major rivals and large employers, more than half of whom offer no company-sponsored health plan for part-time workers. On Thursday, the company would not say what percentage of its work force was part-time or worked fewer than 24 hours a week. Greg Rossiter, a Wal-Mart spokesman, said the decision to deny coverage to new part-time employees resulted from the company’s revamping(修改)of its health care offerings in light of rising costs.
Questions: [br] According to the passage, Wal-Mart is raising premiums for______.
选项
答案
many full-time staff
解析
由题干中的raising premiums定位到第一段第一句。该句指出沃尔玛给许多全职员工大幅度地提高了保险费。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3087784.html
相关试题推荐
Whatisthewomantryingtodo?[br][originaltext]W:Clive,didyouseethemo
Whatisthewomantryingtodo?[br][originaltext]W:Clive,didyouseethemo
Whatisthewomantryingtodo?[br][originaltext]W:Clive,didyouseethemo
Whatisthewomantryingtodo?[originaltext]W:Clive,didyouseethemovieon
Aspyistryingtosendasecretmessage,we’retryingtodecodehismessage,a
Inrecentyears,thetouristindustryhas______greatlytothedevelopmentofo
Itisimportanttorememberthesayingthat_____isbetterthancure.A、proporti
Theyaretryingto_____thewastedischargedbythefactoryforprofit.A、exploit
Autocrasheshavedecreasedinrecentyears,butthenumberofdeathsincra
Autocrasheshavedecreasedinrecentyears,butthenumberofdeathsincra
随机试题
Initsmodernformtheconceptof"literature"dienotemergeearlierthanei
WhichofthefollowingitalicizedphrasesindicatesCAUSE?A、Hemadeuslaughwit
【B1】[br]【B17】A、carefulB、sensitiveC、mindfulD、hopefulB文中表示作者和丈夫从此更加留意如何与他人分享
Whenaninventionismade,theinventorhasthreepossiblecoursesofaction
[originaltext]M:ProfessorBarlow,whywasEleanorRooseveltsuchanimportant
Incomparisonwiththelivesofotherpostgraduatestudents,thelifeofas
幼儿园每天的户外活动时间一般不少于2小时,其中户外体育活动时间不少于()。A.
可转换债券的市场价值通常( )转换价值。A.低于 B.高于 C.等于 D
A.7% B.8% C.10% D.15% E.60%影响人类寿命的因素
甲公司将一张商业承兑汇票背书转让给乙公司,乙公司于汇票到期日2020年5月
最新回复
(
0
)