首页
登录
职称英语
Are some people born clever and others born stupid? Or is intelligence devel
Are some people born clever and others born stupid? Or is intelligence devel
游客
2023-10-10
83
管理
问题
Are some people born clever and others born stupid? Or is intelligence developed by our environment and our experiences? Strangely enough, the answer to both these questions is yes. To some extent our intelligence is given to us at birth, and no amount of special education can make a genius out of a child born with low intelligence. On the other hand, a child who lives in a boring environment will develop his intelligence less than a child who lives in rich and varied surroundings. Thus the limits of a person’s intelligence are fixed at birth, but whether or not he reaches those limits will depend on his environment. This view, now held by most experts, can be supported in a number of ways.
It is easy to show that ntelligence is to some extent something we are born with. The closer the blood relationship between two people, the closer they are likely to be in intelligence. Thus if we take two unrelated people at random from the population, it is likely that their degrees of intelligence will be completely different. If, on the other hand, we take two identical twins, they will very likely be as intelligent as each other. Relations like brothers and sisters, parents and children, usually have similar intelligence, and this clearly suggests that intelligence depends on birth.
Imagine now that we take two identical twins and put them in different environments. We might send one, for example, to a university and the other to a factory where the work is boring. We could soon find differences in intelligence developing, and this indicates that environment as well as birth plays a part. This conclusion is also suggested by the fact that people who live in close contact with each other, but who are not related at all, are likely to have similar degrees of intelligence. [br] The best title of this passage can be______.
选项
A、Dependence on Environment
B、Intelligence
C、Surroundings
D、Effect of Education
答案
B
解析
选择最佳标题和选择文章中心思想都属于主旨题,都需要寻找文章主题旬或主题词。本文主题句为首段倒数第二句,从这句中可以看出全文谈论的中心为intelligence,因此该词为文章主题词,可以作为标题使用。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3086446.html
相关试题推荐
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhave【21】degreesof
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhave【21】degreesof
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhave【21】degreesof
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhave【21】degreesof
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhave【21】degreesof
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhave【21】degreesof
WhatCausesEarthquakes?Peoplehavetriedtoexplainthe
WhatCausesEarthquakes?Peoplehavetriedtoexplainthe
WhatCausesEarthquakes?Peoplehavetriedtoexplainthe
Peoplethroughouttheworldenjoyhikingtowildernesscampsites,usuallyon
随机试题
Whatisthemainopinionofeachofthefollowingpeople?ChooseFIVEanswersfr
Forsomepeople,thelightofhumanattentionhasanunbearablebrilliance.
Don’tgettooclosetoatiredteen;youcouldstartlosingsleepaswell.Wh
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,b
男性,20岁农民,4天前突然发冷、发热,最高体温达39℃以上,伴头痛,查T39
患者男性,28岁,右前臂可见大片红斑,其上可见针头至粟粒大小丘疱疹,有明显浆液性
关于利用时辰药理学选择最佳服药时间的叙述不正确的是A.肾上腺素类药物防止哮喘发作
根据《民法通则》,无民事行为能力人和限制民事行为能力人可以从事的民事活动有()。
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
在微波通信系统中,属于分路系统的是()。A.环形器 B.分路滤波器 C.阻抗
最新回复
(
0
)