首页
登录
职称英语
A very rapid increase in the number of ships between American and European po
A very rapid increase in the number of ships between American and European po
游客
2023-10-08
89
管理
问题
A very rapid increase in the number of ships between American and European ports began almost immediately after the end of the War of 1812 in order to meet the new need for the regular rapid transportation of mail, light cargo, and passengers. It was the increase in emigration to America that for the first time made the carrying of passengers across the Atlantic more profitable than the transportation of heavy cargo. A new type of sailing, the packet (邮船), appeared to meet this new demand, and the extent of the demand very soon resulted in strong competition among several packet lines. The earliest of these was the Black Ball Line established in New York in 1816, only a year after the end of the war. The scheduled service of this famous line started with four of the new fast packets each of 400 to 500 tons: the Pacific, the Amity, the James Cooper, and the William Thompson. During the first twenty years of service, the average time from New York to Liverpool was 23 days and the average trip back to New York took 40 days. By the middle of the century, packets had increased in size to between 900 and 1,000 tons and their speed had increased. The Red Jackel once sailed from New York to Liverpool in 13 days, 11.5 hours. The Mary Whiteridge took 4.5 hours off this record on a run from Baltimore to Liverpool. Such speeds were far greater than the average of from 19 to 21 days to Liverpool and from 30 to 35 homeward to New York, but the packets had still set a new standard for transoceanic travel. No wonder that steamships, the first of which tried to compete with the packets in 1838, only began to replace them in the 1850s.
选项
A、Liverpool to New York
B、New York to Liverpool
C、Baltimore to Liverpool
D、Liverpool to Baltimore
答案
C
解析
题目问作者提到的最快捷的跨越大西洋航线是哪条。文章后半部分提到在最初四条航线的激烈竞争中,The Red Jackel从纽约至利物浦只需13天零11个半小时,而 The Mary Whiteridge从巴尔的摩至利物浦所需的时间比这个时间还少4个小时,即 13天零7个小时,且这个速度远远超过了当时的平均速度。所以答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3080809.html
相关试题推荐
______ismentionedabove,thenumberofthestudentsinseniorhighschoolsis
Americanseat_____astheyactuallyneedeveryday.A、twiceasmuchproteinB、tw
HeprefersAmericanexamples_____Britishoneswhenheiscomparingeducational
Autocrasheshavedecreasedinrecentyears,butthenumberofdeathsincra
Autocrasheshavedecreasedinrecentyears,butthenumberofdeathsincra
Autocrasheshavedecreasedinrecentyears,butthenumberofdeathsincra
Thekeytoourroomwas_____toalargeplasticplatewiththeroomnumberoni
InAmericanbusinessmeetings,peopleareexpectedtoparticipateverbally(
近几个月来,世界市场上油价上涨了许多。Thepriceofoilintheworldmarkethasgreatlyincreasedin
WeweretalkingabouttheAmericantourist______wemetduringourtriptotheG
随机试题
Theonlycandidate______canhopetodefeathimfinallyquits.A、whoB、whichC、th
Children’sliteraturetracesitsbeginningstopreliteratetimes,whenancie
Asummaryofthephysicalandchemicalnatureoflifemustbegin,notonth
下列不属于课堂讲授的优点的是( )。A.信息量大 B.信息交流是双向的 C
施工单位允许其他单位或个人以本单位名义承揽工程的,责令改正,没收违法所得,处(
某妇女,28岁,平素月经规律,26~28天一次,每次持续4天,其月经第一天是10
国家电网有限公司“具有中国特色国际领先的能源互联网企业”战略目标精准概括出了公司
关于定性市场预测,下列说法错误的是()。A.定性预测方法具有较大的灵活性,易于充
我国商业银行经过几年的管理实践,在资产分类方面已经积累了一定的经验,普遍采取以国
下列属于直接成本的是()。A.管理人员的工资 B.办公费 C.人工费 D.
最新回复
(
0
)