首页
登录
职称英语
Normally, at the beginning of the school year, the Student Services of univer
Normally, at the beginning of the school year, the Student Services of univer
游客
2023-10-07
82
管理
问题
Normally, at the beginning of the school year, the Student Services of universities and colleges publish lists of rooms and apartments available off campus. You should pay attention to these services as well as advertisements in the local or college/university newspapers, and bulletin boards (告示板) on the campus or in supermarkets. You might also walk through the section of the city or town in which you wish to live, to see whether there are "FOR RENT" signs on the doors or windows of houses. You may also ask other students for advice, either Canadian or from overseas. It would be wise to set aside at least several full days to look for accommodation at the beginning of your program. This will allow you to obtain an idea of the range of housing available. Usually, it is not a good idea to take the first accommodation that you see unless, of course, you are certain that it will be satisfactory.
Accommodation outside the center of a city is normally less expensive than accommodation in the center of the city.
Finding Accommodation for Foreign Students
You can obtain information from
1. (46) of your university or college;
2. (47) in some newspapers; or
3. (48) on the campus, etc.
You are recommended ______.
1. to set aside (49) to search for accommodation;
2. not to take the first accommodation unless it is (50) .
[br]
选项
答案
satisfactory
解析
细节题。文中提到“...it is not a good idea to take the first accommodation that you see un less,”...可以看出选房时要货比三家,除非对房源非常满意,一般不要把一开始看到的房子作为首选。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3080326.html
相关试题推荐
Thestudentsfindithard______theirspokenEnglish.A、improveB、havingimproved
Oneofthemostimportantproblemsishowto______students’interestinlearnin
APPOINTMENTSYOUNGItaliangirl,student,speak
APPOINTMENTSYOUNGItaliangirl,student,speak
Alanguagelabwith40computers______tothemiddleschoolasagift.A、weregi
Wedon’tthinkanyonecan______uswithbeingirresponsibleforthestudents.A、
Moststudents______theirjobsbytheendofJuly.A、willhavefoundB、havefoun
Thewarm-heartedoldcoupleisvery______tothepoorcollegestudent.A、gratefu
Twentyyearsago,kidsinschoolhadneverevenheardoftheInternet.Now
Twentyyearsago,kidsinschoolhadneverevenheardoftheInternet.Now
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00721(20097)[/img][br][originaltext]F:Wekeepourmoney
[originaltext]M:Timetoeat!W:Coming.Oh,I’mstarving.Ohyuck!What’sthat
Whenchildren—andolderpeoplewhoshouldknowbetter—thinkofpirates,
[originaltext]M:Owenjustboughtasecond-handTV.Doyouknowthepricehepa
Theflowerneeds(water)______.Otherwise,itwillwither.tobewatered/waterin
WhyIBecameaTeacher:toPassonMyLoveofLiteratureA)Likelotso
不能限制门诊就诊人员持处方外购药品的是A.抗生素 B.第二类精神药品 C.医
已知两圆的半径分别为2和3,圆心距为5,则这两圆的位置关系是()。A.外离
已适用B类管理一年以上的企业才有资格去申请评为AA类企业( )
提升钢丝绳水平荷载的绝大部分由井架的()结构承受。A.头部 B.立架 C.斜
最新回复
(
0
)