首页
登录
职称英语
Dear Ms. Pare Hill, A friend informed me that the Chicago office of your co
Dear Ms. Pare Hill, A friend informed me that the Chicago office of your co
游客
2023-10-06
71
管理
问题
Dear Ms. Pare Hill,
A friend informed me that the Chicago office of your company, B. S. Accounting, is actively seeking to hire quality individuals for the Auditor (审计师) Development Program.
I have more than two years of accounting experience. I will be receiving my BBA this May from Illinois State University. I am confident that my combination of practical work experience and solid educational experience has prepared me for making an immediate contribution to B. S. Accounting. I believe my professional background will provide your office with a highly productive Auditor upon completion of your Development Program.
I will be in the Chicago area the week of May 22. Please call me at 589-303-777 to arrange a convenient time when we may meet to further discuss my background in relation to your needs. If I have not heard from you by May 29, I will contact your office to inquire as to a potential meeting date and time. I look forward to meeting you then.
Sincerely,
Robert Herman [br] On what situation will Robert contact the office of Ms. Pare Hill? He will contact the office______if he hasn’t received any message from them.
选项
答案
by May 29
解析
根据线索词contact the office定位到文章第三段第三句话:If I have not heard from you by May 29, I will contact your office to inquire as to a potential meeting date and time.可得出答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3077531.html
相关试题推荐
[originaltext]Workerswhocommutebycar,busortraintotheofficearemo
[originaltext]Workerswhocommutebycar,busortraintotheofficearemo
[originaltext]M:Yourfriendisveryargumentative.Ijustcan’tstandthat.W
[originaltext]M:Yourfriendisveryargumentative.Ijustcan’tstandthat.W
Londonhasbecomeacyclefriendlyzoneafterthelaunchofanewbikehire
______(我突然想起来了)thatIstillowed200dollarstomyfriendTom.Itsuddenlyoccur
Parentsareoftenupsetwhentheirchildrenpraisethehomesoftheirfriend
Parentsareoftenupsetwhentheirchildrenpraisethehomesoftheirfriend
Parentsareoftenupsetwhentheirchildrenpraisethehomesoftheirfriend
Parentsareoftenupsetwhentheirchildrenpraisethehomesoftheirfriend
随机试题
Beforejoiningthearmy,hespentalotoftimeinthevillage______hebelonge
TheDeclarationofIndependence,______theConstitutionoftheUnitedStates,w
Hehasinmindnotaparticulargroupofreadersbutmenandwomeningeneral.A、
过去十年中国房地产(realestate)行业高速发展。但是,对很多人来说,买房却不是一件容易的事情。高昂的房价甚至使一些年轻情侣推迟了结婚的计划。鉴
______leavestheroomlastoughttoturnoffthelights.A、AnyoneB、WhoeverC、Th
下列关于消防泵的串联的说法,错误的是()。A.消防泵的串联是将一台泵的出
在信息系统生命周期中,( )阶段的任务是确定信息系统必须完成的总目标,确定项目
案例: 教学条件:水平四;初中二年级男生;人数36;排球18个 教学内容:排
下列哪项说法不正确:A.乡村医生应当做好基层医疗服务工作 B.不得重复使用一次
下列不适用于竞争性磋商的项目为( )。 A.招标后没有供应商投标或者没有合
最新回复
(
0
)