首页
登录
职称英语
Until recently the opportunities for criminal activities on the Internet hav
Until recently the opportunities for criminal activities on the Internet hav
游客
2023-10-06
58
管理
问题
Until recently the opportunities for criminal activities on the Internet have been low. However, the volume of business done on the Internet is growing rapidly such as ordering books and other products and making money transactions. All this is creating temptations for hackers.
Hackers are often young people who are interested in computers. They use them to move quietly to the Internet, looking for ways to break into computer’s systems run by banks, telephone companies and even government departments. They look for examples of credit cards and try to steal the numbers.
Hackers rarely admit to a successful break-in. The first indication of a hacking may be when a customer discovers a wrong money transaction on a credit card account. It is harder to check on somebody misusing an online connection unless there is a massive download of information which would call the attention of the consumer. [br] In the last sentence of the paragraph, "somebody" refers to a______.
选项
A、customer
B、card user
C、hacker
D、bank clerk
答案
C
解析
语义题。第三段讲的都是黑客的活动如何才会被发现,第二、三两句列举了两种情况,所以这里的somebody指的是黑客,故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3077224.html
相关试题推荐
Wherethereisnoproductyetmeetinganeed,theopportunitiesareunlimited.A、
Recently,theeventsofbombexplodingwereoftenhappenedintheareasoft
Recently,theeventsofbombexplodingwereoftenhappenedintheareasoft
LetterOne14thApril,1997Dearsir,Wehavehadseveralenquiriesrecently
DearSirs,Youwillbeinterestedtohearthatwehaverecentlybroughtoutanew
What’sthenameofthenewserviceontheInternet?[br]Whencanyoureceivea
What’sthenameofthenewserviceontheInternet?[br]Howdoestheservicere
What’sthenameofthenewserviceontheInternet?[br]Whatwillyoudoinord
What’sthenameofthenewserviceontheInternet?[br]Whencanyoureceivea
What’sthenameofthenewserviceontheInternet?[br]Howdoestheservicere
随机试题
[originaltext]How’sthebookreviewgoing?(A)That’smyfavoriteauthor.(B)Pre
Whatcandogssee?Theanswertothisquestionisdisappointing;dogs【C1】___
PASSAGEFOURAncientGreek.由文中对阿基米德的拉丁引语可推知,他应是古希腊数学家,其实,由常识也可知阿基米德是希腊人,故Ancient
Weather(permit)______,wewillgohikingthedayaftertomorrow.permitting本题考查
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayonholidayeconomy.
下列会计处理中,符合我国企业会计准则规定的有()。 Ⅰ.资产负债表日,可供出售
本公文属于:() A.解答性批复 B.肯定性批复 C.否定性批复 D
()是把推进计划所必须的各项工作,按其时间顺序和从属关系,用网络形式表示的一种
高程控制点布设的原则有()。A.高程控制测量的各个等级,视需要均可作为测区
预算定额中人工工日消耗量的确定方法包括( )。A.以劳动定额为基础确定 B.以
最新回复
(
0
)