首页
登录
职称英语
Do you remember a time when people were a little nicer and gentler with each
Do you remember a time when people were a little nicer and gentler with each
游客
2023-10-06
70
管理
问题
Do you remember a time when people were a little nicer and gentler with each other? I certainly do and I feel that much of the world has somehow gotten away from that.Too often see people rushing into elevators without giving those inside a chance to get off first, or never saying "thank you", when others hold the door open for hem. We get lazy, and in our laziness we think that something like simple "thank you" does not really matter. But it can matter very much. The fact is that no matter how nicely we dress or how beautifully we decorate our homes, we cannot be truly elegant unless we have good manners, because elegance and good manners always go hand in hand. If fact, I think of good manners as a sort of hidden beauty secret. Haven’t you noticed that happens, but it does. Take the long-lost art saying "thank you", like wearing a little make-up or making sure you hair is neat. Getting into the habit of saying "thank you" can make you feel better about yourself. Good manners add to your image while an angry face makes the best-dressed person look ugly. [br] According to the speaker, how can we improve our image?
选项
A、By decorating our homes.
B、By being kind and generous.
C、By wearing fashionable clothes.
D、By putting on a little make-up.
答案
B
解析
本题是细节推断题。根据作者的观点,什么行为才能提高自:身的形象呢?答案可以从文章的第一段第六“The fact is that no matter how nicely we dress or how beautifully we decorate our homes, we can not be truly elegant unless we have good manners”找到,在文中的“good manners”就是指答案B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3077029.html
相关试题推荐
Youcantellalotaboutpeoplebylookingattheirhair—andnotjustwhethe
Youcantellalotaboutpeoplebylookingattheirhair—andnotjustwhethe
Youcantellalotaboutpeoplebylookingattheirhair—andnotjustwhethe
Youcantellalotaboutpeoplebylookingattheirhair—andnotjustwhethe
Youcantellalotaboutpeoplebylookingattheirhair—andnotjustwhethe
[originaltext](11)Somepeoplesayrosesaredifficulttogrow.Butyou’ll
[originaltext](11)Somepeoplesayrosesaredifficulttogrow.Butyou’ll
Whencaughtinpouringrainwithoutanumbrella,mostpeoplepickuptheirp
Whencaughtinpouringrainwithoutanumbrella,mostpeoplepickuptheirp
Whencaughtinpouringrainwithoutanumbrella,mostpeoplepickuptheirp
随机试题
Answerthequestionsbelow.ChooseNOMORETHANTHREEWORDSfromthepassagefor
[originaltext]Americaisanationonwheels.MostAmericansarecarowners
Sometrytoreasonwiththepoliceofficerwhohaspulledthemoverforsom
Whichonebelowiscorrect?[br][originaltext]FertilityratesintheUnitedSt
【B1】[br]【B20】A、similarB、requiredC、peculiarD、originalD语义衔接题。这句的意思是“他们尊敬Keat
小张同学曾是班长,是班上大小活动的积极分子。学习成绩在班上也是一路领先,多次考试
建筑地面工程中水泥混凝土垫层,当设计无要求,气温长期处于以下何项时,垫层应设置伸
患儿男,5岁,发热、腹泻18小时,诊断为急性细菌性痢疾(普通型)。普通型与中毒型
社会工作者在与社区居民初次接触时,不应()。A.选择话题时.从自己的兴趣入手,
女性,48岁。排便带血3个月,排便有下坠感,里急后重。直肠镜检查距肛缘10cm
最新回复
(
0
)