首页
登录
职称英语
Scientists have discovered 14 kinds of vitamins. If we do not get enough of
Scientists have discovered 14 kinds of vitamins. If we do not get enough of
游客
2023-10-06
78
管理
问题
Scientists have discovered 14 kinds of vitamins. If we do not get enough of the vitamins we need, we are at risk of developing a number of diseases. Scientists also find that it is better to eat vitamin-rich foods to prevent disease instead of eating them to cure a disease after it has developed. Which foods should be eaten to keep us healthy? Let us look at some important vitamins for these answers.
Vitamin A helps prevent skin and other tissues from becoming dry. People who do not get enough vitamin A cannot see well in darkness. Vitamin A is found in fish liver oil and the yellow part of eggs. Vitamin C is needed for strong bones and teeth. The body stores little vitamin C, so we must get it in foods such as fruits and tomatoes. Vitamin D prevents the children from getting rickets (佝偻病). In some countries, milk producers add vitamin D to milk so children will get enough. Vitamin K is needed for healthy blood. It thickens the blood around a cut to stop bleeding (流血).
Experts agree that everyone needs vitamins so that their bodies can operate normally. They also note that taking too much of some vitamins can be harmful and people should discuss what vitamins they need with their doctors. [br] If we do not get enough of the vitamins we need, we will______.
选项
A、be more likely to get ill
B、develop a number of diseases
C、develop disease in our eyes
D、eat much more food
答案
A
解析
事实细节题。本题考查人体缺乏维生素的后果。由文章首段第二句可知,如果缺乏维生素,人们就有患很多病的风险。也就是说会很容易生病,A)符合题意。B)项太过绝对。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3076703.html
相关试题推荐
(give)______enoughcare,thetreeswillgrowbetter.Given根据句意可知,“trees”是动词"giv
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Whathavescientistslearnedagreatdealabout?[br]Whatcanyouinferfromth
Whathavescientistslearnedagreatdealabout?[br]Whatgreenvegetableisno
Whathavescientistslearnedagreatdealabout?[br]Whatisimportantineatin
Peoplehave(11)flyingsaucersforovera(12)yearsnowandscientistshav
______enoughpreparations,wedecidedtoputoffthemeeting.A、Havingnotmake
随机试题
【B1】[br]【B5】A、thoughtB、thinkC、thinkingA全篇都是在过去发生的事,此处用一般过去时。
Retailistough.Customershavetobeabletofigureoutwhichitemwillbest
Whichofthefollowingpartydoesnotbelongtothethreemajorpoliticalpartie
ANiceCupofTeaTheLegendaryOriginsofTeaA)Thestoryofteabegan
高等学校的举办者应当保证稳定的办学经费来源。()
子宫内膜癌来源于A.子宫内膜血管壁结缔组织 B.子宫内膜各种组织 C.子宫内
黄酮类化合物能产生颜色的主要原因是A.含有多个酚羟基B.含有多个醇羟基C.有助色
2012年1-4月,人民币新增贷款环比增长率大于同比增长率的月份是:()
在社会工作结案期,当所有延长结案时间的努力都无效时,有些服务对象会表现得无精打采
根据《建设工程项目管理规范》(GB/T50326-2017),风险等级较高,风险
最新回复
(
0
)