首页
登录
职称英语
Nowadays, most employees of local high-tech industries are below the age of
Nowadays, most employees of local high-tech industries are below the age of
游客
2023-10-06
50
管理
问题
Nowadays, most employees of local high-tech industries are below the age of thirty-five, and for newly rising industries such as computer software and the Internet, the figure is below thirty.
People in this age bracket are known as Generation-X, which is made up of those born between 1965 and 1983, Generation-X are typically independent, they value free will, are willing to try out new methods and are full of creative ideas. However, they also have their shortcomings. Employers often complain that Generation-X are a group hard to manage.
Although willingness and enthusiasm are highly valued by Generation-X, they will not accept orders blindly. In short, Generation-X will not accept authoritarian leadership. They expect their leaders to have a detailed understanding of the job, and most importantly, to treat them as important members of them — as partners.
As a result, managing Generation-X employees is not only a science but also an art.There are basic guidelines to follow in managing them and helping them perform at their best:
1. Support them in their quest for knowledge skills;
2. Room for creativity and failure;
3. Provide frequent and timely feedback (反馈);
4. Provide communication channels.
If managers follow these basic guidelines, they may find that the employees they once considered as young, selfish and uncontrollable turn out to be responsible, energetic team players. [br] From the article we know that the writer______.
选项
A、thinks highly of Generation-X
B、feels disappointed with Generation-X
C、has a perfect understanding of Generation-X
D、suggests that the managers be strict with Generation-X
答案
D
解析
观点态度题。通读全文可知,作者既指出了X一代的优点,也指出了他们的缺点,所以既不是高度评价他们,也不是对他们感到失望,故A、B不正确。这些也不能表明作者对他们有一个透彻的了解,故C不正确。根据后边作者给出的建议可知应选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3076269.html
相关试题推荐
MemoTo:AllEmployeesFrom:H.E.Larkin,President
MemoTo:AllEmployeesFrom:H.E.Larkin,President
MemoTo:AllEmployeesFrom:H.E.Larkin,President
Thebosshaspromisedawageincreaseforallthe(employ)______.employees本题考查词
Thepurposeoflifelongemploymentisto______.[br]Bytrainingitsemployees,
ThefirstdaytheycometoDisneyparks,allnewemployees______.[br]Eachyea
ThefirstdaytheycometoDisneyparks,allnewemployees______.[br]Themain
ThefirstdaytheycometoDisneyparks,allnewemployees______.[br]Themain
Nowadays,peoplerelymoreandmoreoncomputerstosolvevariouskindsofprobl
Therehasbeenalarge(grow)______oflightindustriesduringtheseyears.grow
随机试题
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurpose.
ThenovelSonsandLoverswaswrittenbyA、ThomasHardy.B、JohnGalsworthy.C、D.
[originaltext]Zimbabwe’sinflationratehasincreasedsharplyinthepastt
Millionsdieearlyfromairpollutioneachyear.Airpollutioncoststheglob
关于过敏原皮肤试验出现假阴性原因不正确的是A.试验抗原的浓度过浓 B.因各种原
男,41岁,发现上腭前部正中肿物3个月(如图),伴自发性剧痛,近半个月来午后低热
下列颅骨骨瘤的临床特点中,错误的是A.多见于青壮年 B.好发于枕部 C.生长
每小时正常胎动次数为A.1~3次 B.3~5次 C.5~8次 D.8~10
《中国药典》溶出度测定结果的判断标准为:6片(个)中每片(个)的溶出量,按标示量
下列有关审计程序的说法中,错误的是()。A.重新计算可通过手工方式或电子方式进
最新回复
(
0
)