首页
登录
职称英语
Today more and more people begin to understand that study does not come to a
Today more and more people begin to understand that study does not come to a
游客
2023-10-05
74
管理
问题
Today more and more people begin to understand that study does not come to and end with school graduation. Education is not just a college 【11】 ; it is life itself. Many people are not interested in studying at a college, and they are interested in 【12】 of learning. They may go to a 【13】 in their own field; they may improve their 【14】 skills by following television courses. They certainly know that if they know more or learn more, they can get 【15】 jobs or earn more money. [br]
Today more and more people begin to understand that study does not come to an end with school graduation. Education is not just a college (11)degree; it is life itself. Many people are not interested in studying at a college, and they are interested in (12) other kinds of learning. They may go to a (13)training class in their own field; they may improve their(14) work skills by following television courses. They certainly know that if they know more or learn more, they can get(15) better jobs or earn more money.
选项
答案
better
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3074517.html
相关试题推荐
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Peopleappreciate______withhimbecausehehasagoodsenseofhumor.A、toworkB
ViolenceonTVmayturnouttohavean______onsomeyoungpeople.A、effectB、ef
Allovertheworldchildrenlearntounderstandandspeaktheirownlanguagebef
Thenumberofpeopleoutofwork(be)______increasing.is本题考查主谓一致。根据句子结构可知这里需要一个词
Inmyopinion,allpeopleshouldbe______forthethingstheydo.A、popularB、resp
Allovertheworldchildrenlearntounderstandandspeaktheirownlanguage
随机试题
SigmundFreudwasaworld-famousdoctorofVienna(维也纳).Hewasalsoamanfu
Questions29-40•Readthearticlebelowabouttimemanagement.•Choos
HowtoWriteaTermPaperDefinitionofatermpaper—Analyze
Astudyofadultswhosufferfrommigraineheadachesrevealedthatasignificant
Therearegreatimpedimentstothegeneraluseofastandardinpronunciati
[originaltext]W:DirectLinewasthefirstdirectproviderofinsuranceinthe
贷款授信额度包括()。A.信用卡额度 B.贸易融资额度 C.保函额度 D
下列建筑的耐火等级可以采用二级的是()。A.某地上7层的焦化厂精萘厂房,层高3
关于金融工具,下列表述正确的有()。A.企业持有的现金属于基本金融工具 B.
根据国家有关规定和材料使用上的要求,应当报废的自有周转材料有()。A、性价比较
最新回复
(
0
)