首页
登录
职称英语
The Museum of Contemporary(当代的)Art(MOCA)has started a new series of programs
The Museum of Contemporary(当代的)Art(MOCA)has started a new series of programs
游客
2023-10-05
83
管理
问题
The Museum of Contemporary(当代的)Art(MOCA)has started a new series of programs, known as “Art Makes Good Business. “It is designed to educate company managers about it why art makes good business and how to take full advantage of it.
The event is open to new and current corporate(企业法人的)members of MOCA. An understanding and appreciation of art is becoming a must in today’s business world. Art can be a valuable tool for seeking new ways to communicate with customers and raising public awareness of your company’s role in the community.
During the coming months the series will look into the relationship between art, business and community. The series will cover how to understand modem art and how art can help improve a company’s image. “Art Makes Good Business” speakers will include leaders from the business and art worlds. Bookings are required. Space is limited. For more information call 305-893-6211 or visit www.momanomi.org. [br] MOCA members who take part in the programs can learn ______.
选项
A、to become leaders in business and art worlds
B、to co-operate with other members of MOCA
C、the new ways of communication between people
D、about the relationship between art, business and community
答案
D
解析
第三段第一句:“During the coming months the series will look into the relationship between art, business and community. ”
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3074485.html
相关试题推荐
[originaltext]M:It’s10o’clockalready.Thegamestartedhalfanhourago.W:
ThePalaceMuseumstandsinthecenterofBeijing,covering720,000squaremete
Nosoonerhadthestudentsstartedout______.A、astherainpoureddownB、thant
Asateenager,IstartedworryingaboutmyfigureandthewayI______.A、appeare
A—HalftheSkyB—TalkItLikeItIsC—ContemporaryLabourer
A—HalftheSkyB—TalkItLikeItIsC—ContemporaryLabourer
A—HalftheSkyB—TalkItLikeItIsC—ContemporaryLabourer
Agoodtitleforthisselectionis______.[br]Thepersonwhostartedtheidea
[originaltext]W:Doesthisbusgototheartmuseum?M:Yes.Itisduetoleave
Allthearticlesareuntouchableinthemuseum.博物馆内一切展品禁止触摸。注意article应译为“物件”而非“文
随机试题
Itwasacoldwinterday.AwomandroveuptotheRainbowBridgetollbooth(
WhendidMr.Triggwritetothemanageraboutthereelhebought?On______.[b
TheNewMachine—MoveOverData!Thepotentialofintegrate
冬季室外计算的平均风速应采用()。A.累年三个月各月平均风速的平均值 B.
A.牙尖交错位(IGP) B.位 C.下颌后退接触位(RCP) D.颌位
患者男,30岁。右颈部外伤术后2个月。查体发现右侧瞳孔缩小,上睑下垂,眼球内陷。
下列关于工程总承包的表述中,符合现行建设法规的有()。A、总承包分为工程总承包和
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
可引起恶心,呕吐,腹泻,面色苍白,瞳孔极度缩小,血压下降,昏睡,呼吸浅而不规则等
把员工放入薪酬宽带特定位置的方法不包括( )。A.资历法 B.绩效法 C.
最新回复
(
0
)