首页
登录
职称英语
Many people in the world live in big cities, which are often dirty and diffic
Many people in the world live in big cities, which are often dirty and diffic
游客
2023-10-05
77
管理
问题
Many people in the world live in big cities, which are often dirty and difficult places to live in. So, some cities will get bigger. They will also get higher, and lower, because people will begin to live under the ground as well as in tall buildings. Scientists also say that men can begin to live in cities under the sea, when there is not enough space on the land. Of course, these new cities will be very expensive, and difficult to build, but they are not impossible. Already, some countries are building places to live under the ground so their people can go there if there is a new war. There are underground cities in Switzerland and China, built by the government to help some of the people live after a great war.
But will the people change if they live under the ground for a long time? For example, some fish go blind if they live in the dark for a long time. People will not go blind, because there will be light underground, but they may change in some way. Scientists say that people who live in cities today are losing their senses of smell, touch and taste. They can’t smell the dirty air, they can’t taste the chemicals in their food. These senses are not as strong as before, when people lived in the country and grew their own food. The city has changed that. What will the underground city change us?
选项
A、it’s neither hot nor cold there
B、they’ll be afraid of the war
C、there ’11 be less space on the ground
D、they’ll make their life comfortable
答案
C
解析
从第一段的第四句话“Scientists also say that men can begin to live in cities under the sea, when there is not enough space on the land.(科学家们说,当陆地上的空间不够时,人们可能会开始在海下的地下城市生活。)可知人们将会在地下生活的原因是陆地的生活空间不够。因此C选项符合题意。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3073960.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Howdoyoufeelabouttest?W:Thereweremanydifficultquest
Theyoungpeopleofthepresentdayarebeyondmycomprehension.A、现在的年轻人超出了我的综合判
Ifoundgreatdifficulty(solve)______suchaproblem.solving
Mannersareimportanttohappyrelationsamongpeople.Everyonelikesapersonw
One-dayTourofZhaoqingandFoshanCitiesDepartat7:30inthemorning
NEWYORK—ThepeopleatUNICEF’s(联合国国际儿童教育基金会的)OperationCenterhavebeenwo
Johnhadalotof(difficult)______learningLatin.difficulties
Somepeoplegetused______anditishardforthemtostop.A、tosmokeB、tosmok
Friendshipisbothasourceof(11)andgoodhealth.Peoplewhohaveclosefrien
Friendshipisbothasourceof(11)andgoodhealth.Peoplewhohaveclosefrien
随机试题
Insixteenth-centuryItalyandeighteenth-centuryFrance,waningprosperity
[originaltext]M:Hi,Kate.AreyoucomingfordinneronWednesdaynight?It’sm
Lookattheadvertisementsopposite.WritetheappropriatelettersA-Einboxes
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.The
A.状态a B.状态b C.状态c D.状态d
某公司根据存货模型确定的最佳现金持有量为100000元,有价证券的年利率为1
根据知识本身的存在形式和复杂程度,知识学习可以分为下位学习、上位学习和并列结合学
堤防工程中堤身相邻施工段的作业面宜均衡上升,段间出现高差,应以斜坡面相接,结合坡
以下属于中国金融期货交易所上市的5年期国债期货合约(最小变动价位0.002个点)
(2007年真题)公路隧道的建筑限界包括()。A.车道、人行道所占宽度 B.管
最新回复
(
0
)