首页
登录
职称英语
Fliers may want to have their tickets in hand before catching their planes,
Fliers may want to have their tickets in hand before catching their planes,
游客
2023-10-04
83
管理
问题
Fliers may want to have their tickets in hand before catching their planes, but the airline companies are doing everything they can to bring forward cost-saving ticketless flight —no paper needed, just a ticket number and a photo ID.
Anyone who buys a Northwest E-ticket through the airline’s computer service by June 16 will get an award. Next time you fly, you can buy another ticket for a friend for $ 99,good anywhere in the US or Canada through February, along with the lowest ticket prices.Some airlines offer extra frequent-flier miles for the ticketless crowd. And there are rising punishments for paper lovers. American, Northwest, United, and US Airways have raised the cost for lost-ticket replacement to $ 70 from either $ 60 or $ 50 last week. The airlines insist that the increase in price is not meant to push travelers toward E-tickets but only covers the increasing cost of replacing and tracking a missing ticket. [br] Why is the new ticketless flight introduced?
选项
A、It is cheaper for air travelers.
B、It helps reduce the cost for airlines.
C、It can use computer to plan air traveling.
D、It helps prevent fliers from losing their tickets.
答案
B
解析
细节题。根据第一段可知,航空公司引进无票航班的目的是为了减少开支,故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3071137.html
相关试题推荐
Itishardtocheatintheexamswithout______.A、catchingB、beingcaughtC、be
Is______necessarytocompletethedesignbeforetheNationalDay?A、thisB、that
Theroomwants______(clean)beforeNationalDay.cleaning或tobecleaned.want在此是
Joe’sparentsvisitedhimatcollegelastweek.Beforetheirplanelanded,i
Joe’sparentsvisitedhimatcollegelastweek.Beforetheirplanelanded,i
Never______suchagoodbossbeforeIcametothiscompany.A、doImeetB、ImetC
Thenoisewascausedbyadog______mousethroughthebackdoor.A、catchingB、fig
Hehasbeenawayfromhome______threemonthsago.A、sinceB、forC、duringD、before
Youmustgivethewordbeforeyoucanpass.A、在你能够通过之前,你必须说出口令。B、你必须说出口令才能通过。C、
He(work)______onthefarmforfiveyearsbeforehewenttothecollege.hadwor
随机试题
【B1】[br]【B20】A、worryB、fearC、carelessnessD、hardworkDhardwork,努力工作。因为是讲对睡眠
______,mygrandfatherstilltakesasixty-minutewalkeveryday.A、Asheisold
Inmostculturesthroughouttheworld,thereisanexpectationthatwhenap
NATOtroopswilljoinin______.[originaltext]NATOtroopsaretojointheirf
[originaltext]M:Hi,Lynn.Isawyouatregistrationyesterday.Isailedrightt
[originaltext]Menhavetraveledeversincetheyfirstappearedontheearth.
下列各项,属于肿临床表现的是()A.腹大异常,遍身浮肿,小便短少 B
心功能Ⅰ级应<P>A.没有限制<br>B.卧床休息为主,允许慢慢下床排尿、排便<
每项操作完毕,监护人核对操作无误后,在操作票操作栏内打一个红色“对号”,并记录操
根据国家统计局的指标体系,不属于第二产业的是( )。A.采掘业 B.物流仓储
最新回复
(
0
)