首页
登录
职称英语
In 1909 an English newspaper offered £1,000 to the first man to fly across th
In 1909 an English newspaper offered £1,000 to the first man to fly across th
游客
2023-10-04
70
管理
问题
In 1909 an English newspaper offered £1,000 to the first man to fly across the English Channel in an airplane. Today, modern jets cross it in minutes. But at that time it still seemed a good distance. The race to win the money soon became a race between two men. Both were very colorful.
One is Louis Bleriot. He owed a factory in France that made motor car lamps. He was al- ready well known as a pilot because he had crashed several times. Some people laughed at him. One man said, "He may not be the first to fly across the Channel but he will certainly be the first to die in a crash!" But Bleriot was really a good and brave pilot. He also had many good ideas about airplane design.
The other man was Hubert Latham. He was half French and half English. He took up flying when his doctors told him he had only a year to live. "Oh, well," he said, "If I’m going to die soon, I think I shall have a dangerous and interesting life now." Latham was the first to try the flight across the Channel. Ten kilometers from the French coast, his plane had engine trouble. It crashed into the water and began to sink under the water. A boat reached Latham just in time. He was sitting calmly on the wing and was coolly lighting a cigarette. Bleriot took off six days later. He flew into some very bad weather and very low cloud. He somehow got to the English side and landed in a farmer’s field. When he did so, a customs officer rushed up to his plane. "Have you anything to declare?" the officer demanded.
选项
A、in the early 19th century
B、in the early 20th century
C、right after Vietnam War
D、at a time not mentioned in the passage
答案
B
解析
答案在文章第一段第一句。1909牛属于20世纪初期。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3070907.html
相关试题推荐
[originaltext]HowoftendoyouhaveyourEnglishclass?[/originaltext][audioFi
ToswimacrosstheEnglishChanneltakesatleastninehours.It’sahardwor
Theownerandeditorofthenewspaper______theconference.A、wereattendingB、w
Thesequestions______inEnglish.[originaltext]本题测试的是被动语态的用法。本题的主语与动词之间是被动关系,因
Accordingtotheauthor,theEnglishlanguage______.[br]Itcanbeinferredfr
Accordingtotheauthor,theEnglishlanguage______.[br]Allofthefollowing
Accordingtotheauthor,theEnglishlanguage______.[br]Whatistrueaboutth
Sheis______inchemistrybutgoodatEnglish.A、wellB、badC、strongD、weakD句子意
[originaltext]M:HowwasyourEnglishexamination?W:Verysuccessful.Theteac
Wouldyoumind(give)______mesomesuggestionsonhowtolearnEnglishwell?gi
随机试题
WhatdidtheManWant?[br][originaltext]W:Wouldyoulikeacupoftea?M:Than
[originaltext]M:Excuseme.MayIhavesomeinformationaboutthereceptionpar
TheheadoftheUNnuclearagencyMohamedElBaradeihasgivenIranandthree
以下哪项内部控制程序能够将滥用公司信用卡的情况减少至最低程度?()A.制定一
孕42+3周分娩男婴,出生体重4500g,羊水Ⅲ度,生后Apgar评分1分钟为3
债券投资名义收益率又称票面收益率,其计算公式是()。A.名义收益率=票面利
“全球历史观”是由()最先提出的。A.巴勒克拉夫 B.马克思 C.斯塔夫
光辉之于()相当于正义之于()。A.太阳;法制 B.恒星;民生 C.自然
关于房屋转租的说法,正确的有()。A:转租人是房屋使用权人B:转租人不等于房屋
(2020年真题)下列实行备案制的企业投资项目信息中,属于企业应在开工前向备案机
最新回复
(
0
)