首页
登录
职称英语
The world’s first completely automatic railway has been built under the busy
The world’s first completely automatic railway has been built under the busy
游客
2023-10-04
67
管理
问题
The world’s first completely automatic railway has been built under the busy streets of London. On this railway, the trains drive themselves, and all the work is done by machines. This railway has seven "separate" lines, which connect at various stations. Together they serve most parts of England’s capital city.
The people of London saw that this new line was very different from the others. The stations on the other lines needed a lot of workers. People are needed to sell tickets, and to check them. Others collect tickets when people leave the trains. There are men and women on the platforms (站台). They check that everything is all right. On the trains, too, there are several workers.
This is all different on the Victoria Line. Here a machine checks and collects the tickets, and there are no workers on the platforms. If a man wants to ask about the trains, he must use a special telephone.
选项
答案
the Victoria Line
解析
在短文第3段第1句中提到了这条新铁路的名字“the Victoria Line”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3070278.html
相关试题推荐
Somepeoplethinktherailwaysaredeadformanyreasonsexceptthat______.[b
Foryearsandyearspeoplehavebeensayingthattherailwaysaredead."Wec
Iamworkingwithacomputercompany.Myfamilylivesneartherailwaystati
Iamworkingwithacomputercompany.Myfamilylivesneartherailwaystati
Iamworkingwithacomputercompany.Myfamilylivesneartherailwaystati
Iamworkingwithacomputercompany.Myfamilylivesneartherailwaystati
Futurecarswill______(tight)yourseatbeltautomaticallyintimeofdanger.tigh
A------railwayB------railtrackC------railwaysystemD------expresstrainE---
A------railwayB------railtrackC------railwaysystemD------expresstrainE---
A.automaticdataprocessingB.automaticprogrammingC.sourcecoding
随机试题
[originaltext]M:Excuseme.Iwouldliketochangeroomsifpossible.W:Sure,
Howlongdidthemanwaitbeforehiscallwasanswered?[br][originaltext]W:I
TheFrontierHeritageTheImpactoftheAmerica
人体内含量大于体重的0.01%,每日膳食需要量都在lOOmg以上的矿物质属于()
图片为()时期的雕塑作品。 A.东汉 B.西汉 C.南北朝 D.清朝
(2016年真题)下列关于开放式基金业务的表述,错误的是( )。A.持有时间越
能够收敛固涩,益气生津,补肾宁心的药物是A.乌梅 B.浮小麦 C.麻黄根
(2015年真题)根据《处方管理法》,下列关于处方限量的说法,正确的有A.盐酸二
患者,男性,22岁,骨关节痛半个月,全血细胞减少,骨髓原始细胞占70%,POX阴
无细胞壁的原核细胞型微生物是( )。A.真菌 B.衣原体 C.支原体 D
最新回复
(
0
)