首页
登录
职称英语
We use both words and gestures to express our feelings, but the problem is that
We use both words and gestures to express our feelings, but the problem is that
游客
2023-10-04
69
管理
问题
We use both words and gestures to express our feelings, but the problem is that these words and gestures can be understood in different ways.
It is true that a smile means the same thing in any language. So does laughter or crying.Fear is another emotion that is shown in much the same way all over the world. In Chinese and in English literature, a phrase like "he went pale and began to tremble" suggests that the man is either very afraid or he has just got a very big shock. However, "he opened his eyes wide" is used to suggest anger in Chinese whereas in English it means surprise. In Chinese surprise can be described in a phrase like "they stretched out their tongues! " Sticking out your tongue in English is an insulting gesture or expresses strong dislike.
Even in the same culture, people differ in their ability to understand and express feelings.Experiments in America have shown that women are usually better than men at recognizing fear,anger, love and happiness on people’s faces. Other studies show that older people usually find it easier to recognize or understand body language than younger people do. [br] Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、It is difficult to tell what people’s words or gestures really mean.
B、Gestures can be understood by most people but words can not.
C、Words can be better understood by older people.
D、We can easily understand what people’s gestures mean.
答案
A
解析
判断正误题。根据第一段可知,语言和姿势都可以表达我们的感情,但是问题是人们可以对语言和姿势有不同的理解,故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3069755.html
相关试题推荐
Idon’tthinkitismeaningfultotalkwithhimabouttheproblem.A、我认为跟他讨论这个问题没
Hisfeelingsashereadtheletterwerehardlytobedefined.A、他看信时的感情早已限定。B、他看
Davidhasagreatestproblem.Thatis______.[br]Whywasheemployedbythefi
Meetingscannotalwayssucceedinsolvingproblemsunderdiscussion.A、会议并不是总可以通
It’sawasteoftime(discuss)______problemswithamanlikehim,discussing本题考
Learningtocopewithahealthproblemcancontributetoabetterlife.A、学会预防健康问
Notuntilthisweekweretheyawareoftheproblemswiththeair-conditioningun
Themoreyoulearn,thebetterableyouwillbetosolvetheproblem.A、你学的越多,就越能
——What’syourproblem?——Ihavelostsightofmymornanddad,butjustIsawth
Pollutionisabigprobleminalmostallthebigcitiesoftheworld.Citype
随机试题
Itiscommonknowledgethatdrugabuseleadstoharmfulconsequences.Whyt
Thereistimewhenjobseekerssimplywortelettersofapplication."Justp
[img]2012q1/ct_eilm_eillist_0017_20121[/img][br][originaltext]Okay,nowg
Passage2[originaltext]口译即口头翻译发言者的讲话内容,并传达给不懂该语言的听众。若想在不同的场合实现这一目的,就需要选择不同的
Childrenareinventinganewlexiconforelectroniccommunicationwitharan
Emmawasafraidtoanswerhermother’sphonecallatmidnight.[br]Emmatoldhe
抗战时期中国共产党没有涉及( )A.工人教育 B.干部教育 C.农民教育
在我国,期货交易所工作人员不得( )。A.从事期货交易 B.泄露内幕消息
人格具有()的特性。 (A)独特性和整体性(B)认知性和情绪性 (C)稳
关于承揽合同,说法正确的是( )。A.承揽合同应当采用书面形式 B.承揽人发现
最新回复
(
0
)