首页
登录
职称英语
It’s simply amazing what a cell phone can do these days. Teenagers know this
It’s simply amazing what a cell phone can do these days. Teenagers know this
游客
2023-10-03
73
管理
问题
It’s simply amazing what a cell phone can do these days. Teenagers know this better than anyone. They’ll tell you their super-thin phones are really pocket-sized entertainment systems. They can listen to music, watch music videos, and play computer games. They can take photos and send text messages to their friends.
Businesspeople know this, too. For them, cell phones are really high-tech business tools. They can review business documents and read e-mail. They can check their appointment calendar and get directions to a client’s office.
So what features do cell phones have these days? That depends on the model, of course. But the standard features include a digital camera, MP3 player and PDA. Newer models also have video-recording capacity.
Perhaps most importantly, some phones offer wireless(无线)Internet access. That means you can use your phone to read and send e-mail and browse the Web. You can download music, games and video files. You can even watch short "made-for-phone" dramas. [br] For the teenagers, what is NOT the main purpose of using a cell phone?
选项
A、Listening to the music.
B、Sending text messages.
C、Taking photos.
D、Reviewing business documents.
答案
D
解析
细节推理题。题目询问哪一项不是青少年使用手机的主要目的。本题答案可以从文章首段得出。青少年使用手机并非为了查阅商务文件,根据第三段可知这其实是商人使用手机的益处,因此选项D为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3066955.html
相关试题推荐
It’ssimplyamazingwhatacellphonecandothesedays.Teenagersknowthis
It’ssimplyamazingwhatacellphonecandothesedays.Teenagersknowthis
It’ssimplyamazingwhatacellphonecandothesedays.Teenagersknowthis
It’ssimplyamazingwhatacellphonecandothesedays.Teenagersknowthis
It’ssimplyamazingwhatacellphonecandothesedays.Teenagersknowthis
Ifyoudon’tknowthemeaningoftheword,yousimplycan______adictionary.A、
Itisnogoodsimplykeepinghimfromdoingwhathewantsto.A、一直让他随心所欲,这种做法真是太恶
Itisnogoodsimplykeepinghimfromdoingwhathewantsto.A、轻易地阻止他做自己想做的事起不到丝
随机试题
•ReadthearticlebelowaboutCoca-colaanditsadvertising.•Foreachquestion
[originaltext]Atpresent,humanbeingshaveusedmanydevicestomeasureti
Itwasnothotthatday,butmanyweresweltering.JuliusStreicher,the
[originaltext] (19)Accordingtoanewstudy,low-incomesmokersinNewYorks
下列针对防范土方开挖过程中的塌方风险而采取的措施,属于风险转移对策的是( )。
实际碳酸氢根代表A.未排除代谢因素的呼吸因素的影响 B.未排除呼吸因素的代谢因
共用题干 第一篇HowAnimalsKeepWarmManhasin
甲证券公司取得了为期货公司提供中间介绍业务的资格,王某是该证券公司的股东,掌握着
下列各种建设工程组织管理模式的优点中,有利于工程造价控制的模式有()。A.
建设工程符合下列()条件方可进行竣工验收。A.完成工程设计和合同约定的大部分内
最新回复
(
0
)