首页
登录
职称英语
Your home is the place you feel safe and secure. We understand the importance
Your home is the place you feel safe and secure. We understand the importance
游客
2023-09-30
79
管理
问题
Your home is the place you feel safe and secure. We understand the importance of your home and the things in it and can help you if something unexpected should happen. Our Home Solutions insurance offers buildings, contents or combined buildings and contents cover.
In an emergency
Call the 24-hour Emergency Homeline. We’ll arrange for a repairman to carry out repairs, out of usual business hours. As long as the policy covers the damage, you don’t need to pay for the repairs.
Lost keys
We’ll pay for the full cost of replacing locks on external(外部的)doors if you lose your keys, if they are stolen or if the lock is accidentally damaged.
Important events
We automatically increase your valuables(贵重物品)limit by $3,000 at certain special times, such as your wedding or a festival.
Alternative accommodation(住处)
We’ll find somewhere for you and your pets to live if your home has been damaged by an insured event and you can’t live there. With our buildings insurance we’ll pay up to $30,000 for alternative accommodation, and up to $ 20,000 with contents insurance. [br] If you lose your keys to the external doors, the insurance company will______.
选项
A、pay for the cost of replacing locks
B、deliver new locks to your home
C、tell you where to buy new locks
D、refuse to pay for new locks
答案
A
解析
细节推断题。由题干中的lose your keys和external doors定位到文章第三段。该段提到,如果你丢失了钥匙,保险公司会赔付换外门锁所产生的全部费用。题干中的the insurance company即原文中的We,选项A)pay for the cost of replacing locks是对原文中的pay for the full cost of replacing locks的同义转述。由此可以确定A)“赔付换锁产生的费用”为本题的答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3060184.html
相关试题推荐
Hecanhardlyunderstandwhattheteacherhassaid,______.A、norshallIB、neith
Speaktohimslowly______hemayunderstandyoubetter.A、sinceB、sothatC、forD、
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Mr.Hallunderstandsthat______mathhasbeeneasyforhim,itisnoteasyforth
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
随机试题
[originaltext]M:MayIcashthesetraveler’schecksfor$300here?W:Ofcourse
LastyearFrenchdriverskilled【C1】______than5,000peopleontheroadsfor
[audioFiles]audio_etoefz_055(20051)[/audioFiles]A、Sullivan’shasneverbeenabl
(1)It’sagoldenageforstudyinginequality.ThomasPiketty,aFrenchecono
NinetypercentofAmericansknowthatmostoftheircompatriotsareoverweig
党内民主的核心是()。A.民主制度 B.民主传统 C.民主作风 D.民主
健康教育过程评价的指标包括()A.项目活动执行率 B.干预活动覆盖率
属于行针基本手法的是A.循法 B.弹法 C.刮法 D.震颤法 E.提插法
下列关于法律渊源的表述中,正确的是( )。A.全国人大常委会有权部分修改由全国
某23岁初产妇,孕1产0,妊娠足月,子宫底高度为39cm,双足先露,骨盆内测量坐
最新回复
(
0
)